SpiderMAN Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 J.W. :D ;) :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 J.W. :D ;) :?: :?: jak abit ruszy to i epox powinien :) :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 J.W. :D ;) :?: :?: jak abit ruszy to i epox powinien :) :wink: Czylin rozumiem, ze to tylko dodatkowy "bajer" no niebezcelowy bo poprawia jakosc pradu na mobo :D Dobrze mniemam? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exmister Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 zwieksza stabilnosc przy mocnym o/c Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 zwieksza stabilnosc przy mocnym o/cNo to oczywiste, ale chodzi mi o to, czy jest niezbedne do odpalenia kompa, przejsciowke zakupilem, ale czekam na paczke :D, a plyte wyglada, ze bede mial juz jutro :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exmister Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 zwieksza stabilnosc przy mocnym o/cNo to oczywiste, ale chodzi mi o to, czy jest niezbedne do odpalenia kompa, przejsciowke zakupilem, ale czekam na paczke :D, a plyte wyglada, ze bede mial juz jutro :D chyba kolega wyzej juz sie na ten temat wypowiedzial. Ja mam podlaczone teraz obie wtyczki. Choc bez tej 4pinowej tez komp startowal ale wtedy nie podkrecalem jeszcze nic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 zwieksza stabilnosc przy mocnym o/cNo to oczywiste, ale chodzi mi o to, czy jest niezbedne do odpalenia kompa, przejsciowke zakupilem, ale czekam na paczke :D, a plyte wyglada, ze bede mial juz jutro :D spoko ruszy tylko napiecia +12V beda nizsze niz zwykle:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 zwieksza stabilnosc przy mocnym o/cNo to oczywiste, ale chodzi mi o to, czy jest niezbedne do odpalenia kompa, przejsciowke zakupilem, ale czekam na paczke :D, a plyte wyglada, ze bede mial juz jutro :D spoko ruszy tylko napiecia +12V beda nizsze niz zwykle:) OKi o to mi chodzilo, jutro sie nie biore za o/c wobec tego. Jutro nalezy wszystko zlozyc do kupy i cieszyc sie cisza dzieki ZALMANowi CNPS-7000A-Cu :P :D... A ofiare ostaniego tygodnia poswiecic na poczat better life ;) R.I.P. my dear SL-75KAV :D byles wspanialy!!! Bedzie mi Cie brakowalo ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 lepiej podlaczyc ta wtyczke :P 12v jest tylko jeden kabelek i w tej plycie dostarcza prad dla proca jak to napisal berkut :"bez dodatkowej wtyczki zolty kabel sie mocno grzeje" :D jak to sie mowi : co 3 kable to nie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 lepiej podlaczyc ta wtyczke :P 12v jest tylko jeden kabelek i w tej plycie dostarcza prad dla proca jak to napisal berkut :"bez dodatkowej wtyczki zolty kabel sie mocno grzeje" :D jak to sie mowi : co 3 kable to nie 1 hmm, czytasz wszystkie posty - widac nie. Napisalem, ze nabylem juz te przejsciowke, ale dopiero przelew za nia puscilem i paczka bedzie pojutrze, a mobo jutro, a ja jestem niecierpliwy i juz jutro sobie porzadki z systemem porobie :D :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 czytam wszystkie posty :P tylko zebys z tej niecierpliwosci nie zaczal procka podkrecac bo w najgorszym przypadku podkopcisz sobie styk w gniezdzie ATX :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 czytam wszystkie posty :P tylko zebys z tej niecierpliwosci nie zaczal procka podkrecac bo w najgorszym przypadku podkopcisz sobie styk w gniezdzie ATX :D Spoko, dokad nie dostane tej przejsciowki bede grzecznie latal na defaultowych ustwieniach :D ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 mozesz powiedziec jak rozwiazano ta przejscowke? podlacza sie molexa do napedow? jednego czy dwa? inne rozwiazanie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 mozesz powiedziec jak rozwiazano ta przejscowke? podlacza sie molexa do napedow? jednego czy dwa? inne rozwiazanie? Chyba do dwoch nie pamietam... Zobacz na allegro, jest takich przejsciowek kilka :D Jedna wlasnie zakupilem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 pod p4 nrazie wszystkie plyty jakie mialem w reku dzialaly bez zadnej roznicy - proc sie tk smo krecil napiecia byly identyczne plyki to lite-on na 845 msi na 845 msi na 845pe i gigabyte 8iex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...