sebasw Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 mam girdera 3.2 plugin (wtyczka) IGOR SFH-56 w wer. 1.07 mam odbiornik IR do COMa podlaczony. Wszystko niby ok, ale.... pilot wysyla mi rozne sygnaly, rozne dane, tak pokazuje Girder i by cos wlaczyc musze naciskac pare ladnych razy... powinno byc raz i sie wlacza program, a musze kilkanascie! jak wlacze funkcje ALLOW RING0 PRIORITY w zaawansowanych ustawieniach wtyczki , to komp sie resetuj przy uzyciu pilota, dzieja sie cuda, program sie wylacza sam etc. co mam zrobic ? prosze, pomocy ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojoro Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Spróbuj w ustawieniach wtyczki IGOR Ustawić priorytet COM na 8. (nie pamiętam dokładnie nazwy tej opcji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 dziala !!! DZIEKUJE !!! aha, przy okazji.... nie wiem, czy to od tego, ale moja myszka mi sie wiesza mam a4tech rfsow35 - radiowa,usb, optyczna. widze, ze odbiornik dostaje sygnal, miga dioda, ale kursos myszy sie nie rusza ! zmienialem porty USB i to samo. Gdzie szukac przyczyny ? czy moze mysza pada, czy cos z plyta gl. ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...