Dimek Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 mówcie co chcecie mi na abicie kt7a 1700+(0,13)nie chodzilPisalem juz wyzej - napisze raz jeszcze :arrow: zobacz ten topic :arrow: zapewniam, ze XP 1700+(0,13) chodzi na Abicie KT7A i to nawer v1.0... Wiem, bo sam mialem 4 XPeki do testowania na tej plycie (1500+, 2x 1700+, 1900+) - wszystkie chodzily sposobem opisanym w podanym topicu... Polecam lekturke :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alienn Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Wlesnie jestem po sesji probnej i xp2000+ (AQZFA) i musze powiedziec ze ... nie dziala. Po odpaleniu kompa dysk wystartowal, monit sie zaswiecil (dokladnie to sama dioda na nim) i odrazu zgasl i cisza. power off i drugie podejscie - to samo. no to wrocilem do durnia i sam zdurnialem :( i nie wiem za bardzo co robic (oprocz zbierania kasy na nowa mobo ofkoz :( ) moze trzeba cos w biosie zamotac najpierw? drutmoda nie robilem, narazie chce go tylko odpalic. bios jest z 11/07/2002 , o pascie i radiatorku nie zapomnialem :P. Jest cos jeszcze co moge sprobowac ? z gory dzieki i czekam na odpowiedz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Padl na bardzo dobre :( Heh... mowiac krotko, nastepnym razem dobrze zapne radiator :) Ja miałem trzy przygody z brakiem chłodzenia wszystkie zakończone pomyślnie! 1. U brata Duron 700 chodził niestabilnie (czasami się wieszał) na samym radiatorze tydzień(niepodłączona kabelek zasilający) 2. Celeron coś koło 600, źle założony wentylator nie dolegał do proca- duża temp. ale chodził bez żadnych zawiasów!!! 3. Dwa dni temu Pentium 133 odpalił wogóle bez radiatora (zapomniałem założyć) i nawet załadował się Windows, ale potem zwis- tak się nagrzał, że parzył. Po wszystkich przygodach procki przeżyły! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Ja miałem trzy przygody z brakiem chłodzenia wszystkie zakończone pomyślnie! Po wszystkich przygodach procki przeżyły! Ale to troche inne technologie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cynkiel Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Mam pytanko, mianowicie czy ostatni release biosa (edycja A9 dla mojej plyty) zawiera to co bylo w poprzednich :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Mam pytanko, mianowicie czy ostatni release biosa (edycja A9 dla mojej plyty) zawiera to co bylo w poprzednich :?:zawiera wiecej niz z 6.2000 tyle ci moge powiedziec bo przeszedlem odrazu na A9 kiedys probowalem 3R ale jakis blad wystapil i musialem wrocic do starego na A9 chodzi XP 1700+ (u mnie) na starym czarny monitor czy ten 2000+ jest na Bartonie ,bo jezeli tak to moze dlatego nie wstaje proponuje sprawdzic na duronie 1400 po wlozeniu drugiego proca dobrze jest zrobic ClearCMOS ,u mnie nie wystartowal odrazu tylko po ClearCMOSie ,ale to jest tak oczywiste ze nie pisalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...