bbc20000 Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 http://www.pcpop.com.cn/view.asp?type=news&id=7391 Niby bedzie potrzebowal dodatkowe zasilanie!!! :D To dopiero bedzie super karta. !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 http://www.pcpop.com.cn/view.asp?type=news&id=7391 Niby bedzie potrzebowal dodatkowe zasilanie!!! :D To dopiero bedzie super karta. !!! wiesz niby to moze sobie nawet zasilacza 300W potrzebowac dodatkowego calego jak bedzie super to i tak bede go kochal :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 to jush bylo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Wyglada jak tnt :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Chyba za pare miesięcy trzeba będzie napisać list do Św. Mikołaja :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Jestem ciekaw kiedy pierwsze recenzje tego cuda się ukażą. Jestem ciekaw po co ta dodatkowa wtyczka na zasilanie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Dodatkowa wtyczka na zasilanie jest potrzebna poniewaz nowy Radeon bedzie mial prawie 50,000,000 wiecej tranzystorow niz GF4 Ti 4600!!! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 A ja jestem ciekawy ile to cudo bedzie kosztowac...a propo pierwszych testow...tio juz sie odbyly...tester ATI we wloszech uzyskal na tej karcie w 3dMarku 2001SE ponad 27tys. punktow!!!!!!!!!wypas!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziek Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 A ja jestem ciekawy ile to cudo bedzie kosztowac...a propo pierwszych testow...tio juz sie odbyly...tester ATI we wloszech uzyskal na tej karcie w 3dMarku 2001SE ponad 27tys. punktow!!!!!!!!!wypas!!!!!!!!to byla sciema :D na tym forum, gdzie gosciu pokazal screena z 3dMarka, kilka postow nizej byl post innego goscia, ktory go wykryl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziek Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 nie martw sie Krecio :D Za 2 lata to taki wynik bedzie uzyskiwany na kartach klasy MX, takich co kosztuja po 300 zyli, a ostatnio nawet mniej :D :lol: 8). ps. jakie masz timingi i napiecie na pamiatkach?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Jestem ciekaw kiedy pierwsze recenzje tego cuda się ukażą. Jestem ciekaw po co ta dodatkowa wtyczka na zasilanie :D Dodatkowa wtyczka na zasilanie - jak sama nazwa wskazuje jest dodatkowa wtyczka na zasilanie... Muzi byc bo karta bedzie zarla pradu tyle co mala huta... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 a może potrzebny będzie drugi zasilacz :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...