Skocz do zawartości
bbc20000

Zdjecia Radeona 9700 (R300)

Rekomendowane odpowiedzi

A ja jestem ciekawy ile to cudo bedzie kosztowac...a propo pierwszych testow...tio juz sie odbyly...tester ATI we wloszech uzyskal na tej karcie w 3dMarku 2001SE ponad 27tys. punktow!!!!!!!!!wypas!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja jestem ciekawy ile to cudo bedzie kosztowac...a propo pierwszych testow...tio juz sie odbyly...tester ATI we wloszech uzyskal na tej karcie w 3dMarku 2001SE ponad 27tys. punktow!!!!!!!!!wypas!!!!!!!!

to byla sciema :D na tym forum, gdzie gosciu pokazal screena z 3dMarka, kilka postow nizej byl post innego goscia, ktory go wykryl.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie martw sie Krecio :D Za 2 lata to taki wynik bedzie uzyskiwany na kartach klasy MX, takich co kosztuja po 300 zyli, a ostatnio nawet mniej :D :lol: 8).

ps. jakie masz timingi i napiecie na pamiatkach??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem ciekaw kiedy pierwsze recenzje tego cuda się ukażą. Jestem ciekaw po co ta dodatkowa wtyczka na zasilanie :D

Dodatkowa wtyczka na zasilanie - jak sama nazwa wskazuje jest dodatkowa wtyczka na zasilanie... Muzi byc bo karta bedzie zarla pradu tyle co mala huta... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...