Machul Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Witam Mam zamiar kupić ten zestawik http://www.allegro.pl/show_item.php?item=16347603 proszę o opinie na temat tego sprzętu chce schłodzić tym 1700+@2088MHz 1.5V i Herca 9100 Pozdrawiam Jak macie coś lepszego piszcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Wpisz w wyszukiwarce CPC- zobaczysz opinie. NIE POLECAM! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 NIEEEEEEEEEEKUPUJ TEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machul Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 OK dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machul Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 możecie coś polecić tylko tak do 250zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Blok z republiki lub od MATE'a Ngrzewnica ze szrotu węże ogrodowe pompka- LO-END=aqashut HI-end=eheim czyli power headaBlok z republiki lub od MATE'a Ngrzewnica ze szrotu węże ogrodowe pompka- LO-END=aqashut HI-end=eheim czyli power heada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machul Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 prosze o jakieś namiary na zestawy chłodzące Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machul Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Bundy możesz poadać linki do tego sprzętu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 www.bloki.pl www.heh.pl www.cooperfield.prv.pl i wszystko jasne, poza tym w wyszukiwarce jest temat z WC do 200 czy 250zl i tam jest duzo konfiguracji do taniego WC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Bundy możesz poadać linki do tego sprzętu http://www.mcs.pc.pl/ nagrzewnica na szrcie albo z allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 To moze ja sie podlacze pod ten temat gdyz szkoda zakladac nowy, no i poza tym chce uniknac gniewu Reed'a ktory kazal by mnie wychlostac za kolejny temat o C_C :twisted: 8) :wink: . Plik jest glownie dla tych ktorzy chcieli by sie przekonac co tam w srodq "tego bloku" piszczy (wiem ze kiedys fotki byly ale w zlej jakosci a te sa primo sorte). Wiec zainteresowanych odsylam tu :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Te prenciki to sardynki? Niepotrafię tego skomentować... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 "Sprzedawca z Allegro" pisze, ze to jest badane RTG :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 na republice były niegłupie zestawiki po 160-200 zeta. i na pewno były lepsze niż te CPC na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 http://www.automan.infocentrum.pl/ jak ktos nielubi jezdzic po szrotach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machul Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 C :evil: C już olałem zastanawiam się nad zakupem w http://www.bloki.pl/ poszukam jeszcze innych ofert mam jeszcze jeden problem tzn. nie mam otworów mocujących na grafie i niewiem jak zapodać blok na GPU polecano mi taśme ale jest ryzyko że blok moze odpasć nie wiem czy w ogóle sie zastanawiać nad takim rozwiązaniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Machul > kurde, czy ty nianki potrzebujesz??? SZUKAJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Ciężko powiedzić. Ja bym bloku na taśmę niezamontował, ale dzisiaj widziałem opinie forumowicza, u którego funkcjonowało takie rozwiązanie. Proponuje zakupić taśmę u Rosio (giełda) i poddać osobistym próbą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 taka tasme mozna bez problemu "zabezpieczyc" opaska plastikowa (jak sa otwory na karcie) kiedys mialem śp. GF2Ti tylko z pasta sylikonowa i w/w opaska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 CPC sucks !!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 taka tasme mozna bez problemu "zabezpieczyc" opaska plastikowa (jak sa otwory na karcie) kiedys mialem śp. GF2Ti tylko z pasta sylikonowa i w/w opaska Na hercach niema takowych otworów niestety :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...