poca Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Mam screena mojego starego pulpitu i normalnie nie wiem co to za theme? Ktoś powie? Mój pulpit Dałem linka żeby zdjęcie nie rozjeżdżało forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 raczej topic zostanie zamkniety trzeba bylo zadac pytanie na modyfikacje/ modding desktopu ! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Longhorn Aero czy jakos tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 A Ty sectOr nie bądź taki mądry, tylko powiedz mi co to jest za theme :lol: Nie, nie, to nie jest Aero - za jasny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 jak bym wiedzial to bym powiedział ;D btw. wejdz moze na jakas stronke z tematami gdzie maja forum i zapytaj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...