ToNy Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Yo, zamierzam kupic durona 1400 i nie wiem jakie chlodzenie dokupic pomozcie mi,aha mam plyte epox 8rda3 i na niej bede go krecil :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 jak wiadomo, ten duron to okrojony athlon 1700+ więc możesz sobie poszukać na dziale chłodzenie co ludzie pokupowali do 1700+. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 1. nie ten dzial 2. poszukaj tematow z chlodzenia Athlona XP 1700+ i dopowiedzi do nich beda sie tyczyly tez tego procka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToNy Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 po twojej specyfikacji widze ze ty masz praktycznie to samo,jaki masz wiatrak na procku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 ejo taka uwaga - jestes tu nowy wiec narazie nikt chyba cie tu nie zjedzie - kolega jak widac z podpisu ma wc - chlodzenie wodne... - co do chlodzenia to zalezy ile masz pieniazkow - ale polecam poszukac jakiegos miedziaka od antka np 1700... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 albo spire falcon rock II - cichutki i taniutki (50zł) coolerek alu z miedzianym rdzeniem. ludzie chłodzą tym bartony 2500+ więc styknie na pewno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 albo spire falcon rock II - cichutki i taniutki (50zł) coolerek alu z miedzianym rdzeniem. ludzie chłodzą tym bartony 2500+ więc styknie na pewno.Też jestem tego zdania, no chyba ze lnie zalezy Ci na ciszy to cooler master x-dream :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 albo spire falcon rock II - cichutki i taniutki (50zł) coolerek alu z miedzianym rdzeniem. ludzie chłodzą tym bartony 2500+ więc styknie na pewno.Też jestem tego zdania, no chyba ze lnie zalezy Ci na ciszy to cooler master x-dream :lol: Jak nie zależy ci na ciszy to Volcano 11+ :lol: A tak na serio, to przeczytaj ten artykuł: http://tweak.pl/artykul/glacialtech Tanio, wydajnie i cicho Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 po twojej specyfikacji widze ze ty masz praktycznie to samo,jaki masz wiatrak na procku mam chlodzenie wodne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToNy Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 a co sadzicie o titan d5tb albo titan w1tb ?,bo w okolicy nie mam chyba lepszych do wyboru Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Titan jak titan - styknie ci :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToNy Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 jak bede chcial tego durona podkrecic powiedzmy do 2200mhz :P to napewno starczy????zalezy mi na czasie bo za 30 minut ide odebrac duronika :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 zloz sobie WC to sie nie bedziesz martwil czy dasz rade czy nie... :) serio to ci moze jaki zwykly cooler nie starczac, jak chcesz isc 2,2 GHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToNy Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 czyli nie kupywac tego coolera???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 ja mam ~40st przy 2.1GHz na napieciu 1.7V wiec titanik moze byc za maly Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 wez tego spire, z doswiadczenia wiem ze w titanach szybko wyrabiaja sie wiatraki, jeden u mojega sasiada tak sie wyrobil ze cala buda od niego tanczyla heh ;-) terkotal.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToNy Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 kurde kupilem wiatrak za 80 zl cooler master hac-v8I przy 1900mhz mam 53 stopnie,a na normalnych ustawieniach(1400) mam 46 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToNy Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 ile macie stopni przy tym duronie jak jest na 1400??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 przy 1400 maiem okolo 35st po 6 godzinach prime i UD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToNy Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 a jaka ma byc temperatura zeby nic sie nie dzialo z prockeim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 a jaka ma byc temperatura zeby nic sie nie dzialo z prockeim podziwiam Cierpliwośc forumowiczów. dotrwałem do połowy ale oststnie pytanie mi dobiło klina . zamykam topik .ToNy poszukaj jest tutaj ogromna baza informacji !!! nie zapomnij o archiwum! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...