Przemo1980 Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Znacie może jakieś linki do bibliotek on-line? Chodzi mi tu głównie o podręczniki wymagane na studiach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 http://biblioteki.ag.bocznica.org/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo1980 Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 http://biblioteki.ag.bocznica.org/Ależ ja wszystko bardzo dokładnie sprawdziłem na GOOGLE! zresztą nie tylko tam. Więc rozumiem że jeżeli tam nie znalazłem, to po prostu nic odpowiedniego nie ma na sieci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flajek Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 heh jest tego mnóstwo, jakich ksiązek szukasz??/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo1980 Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 heh jest tego mnóstwo, jakich ksiązek szukasz??/- Polityka ekonomiczna - Prawo konstytucyjne - Administracja publiczna - Promocja i Public Relations - Socjologia i psychologia - Prawo karne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 heh jest tego mnóstwo, jakich ksiązek szukasz??/- Polityka ekonomiczna - Prawo konstytucyjne - Administracja publiczna - Promocja i Public Relations - Socjologia i psychologia - Prawo karne Rozumiem, że to są kategorie? O jakie ksiązki ci chodzi tytuł/autor? Zresztą są bibloteki na uczelni, a ja zawsze pożyczałem od kumpli i przedewszystkim miłych kolezanek :) Nie wspominając o notatkach z wykładów :lol: PS. Co studiujesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 O, to ja też się do pytania dołączę. Gdzie można znaleźć coś z zarządzania, ekonomii itp.? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo1980 Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 heh jest tego mnóstwo, jakich ksiązek szukasz??/- Polityka ekonomiczna - Prawo konstytucyjne - Administracja publiczna - Promocja i Public Relations - Socjologia i psychologia - Prawo karne Rozumiem, że to są kategorie? O jakie ksiązki ci chodzi tytuł/autor? Zresztą są bibloteki na uczelni, a ja zawsze pożyczałem od kumpli i przedewszystkim miłych kolezanek :) Nie wspominając o notatkach z wykładów :lol: PS. Co studiujesz? Studiuje administrację i właściwie interesuje mnie cokolwiek, ale wiadomo że jak nic nie znajdę to pozostaja poszukiwania w bibliotece. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...