worek Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Kupiem zestaw - Sb live + głosniki 5.1. po zainstalowaniu niby wszystko działa w porządku. Ustawiłem w AuudioHQ(menu:głosniki) na zestaw 5.1 i wszytko smiga. Muzczka z winampa brzeczy ze wszystkich glosnikow, test w owym menu tez działa poprawnie. Jak włączam w gierkach opcje Enable EAX to nie mam dzwieku (Counter strike) lub słysze samą muzykę (Diablo 2). W oprogramowaniu dali taki program - "creative Diagnostics" i tam wszystkie testy przechodzi (pass), ale gdy wybiweram do testu łośniki 5.1 to nic nie słysze (żadnych Front left, Front right itd itp), w przciwienstwie do np. wybrania 4 głosnikow lub headphonesów. Pomocy ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worek Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 kurcze - czy nikt nie umie solvować tego problemu? Błagam o pomoc!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Widocznie nikt nie miał takiego samego probelmu jak Ty... Posiadam Live 5.1 i nigdy nie miałem z nim problemów, spróbuj pobrać najnowsze stery ze strony producenta i je zainstaluj. Ja obecnie używam tych: http://pl.europe.creative.com/support/driv...ula.asp?id=1972 (23 MB) dla Windows 2K/XP sterowniki datowane na 10/03/2003 Produkty: SB Live!, SB Live! Platinum, SB Live! Value, SB Live! Player 1024, SB Surround 1024, Sound Blaster Live! Platinum 5.1, Sound Blaster Live! Player 5.1, Sound Blaster Surround 5.1, Sound Blaster Live! 5.1 Digital Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worek Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 wow - mam `98 ale te sterowniki w wadze 23 MB to przerastaja mozliwosci mojego modem :D moze za 2 tygoni sciagne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycho Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 A czy dobrze podlaczyles te glosniki? Bo ja kiedys zle to zrobilem i nie dzialaly prawidlowo. Poza tym posprawdzaj czy czincze sa dobrze (odpowiednio mocno) wsadzone, bo maja tendencje do nie kontaktowania, jesli sa za slabo zainstalowane! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizonek Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 www.kxproject.com bardzo dobre drivery do karte Creativa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 www.kxproject.com bardzo dobre drivery do karte Creativa :D a chlopak potrzebuje eaxa.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBUS00 Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 www.kxproject.com bardzo dobre drivery do karte Creativa :D No nie sa takie znowuz genialne. A dlaczego? EAX/EAX2.0/EAX3.0 not fully supported. [Zrodlo:http://kxproject.lugosoft.com/issues.php?language=en] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Poszukaj na google: YouP-PAX-IV (YouP-PAX-IV3Sound Blaster Live Driver) Moze te są bardziej "genialne" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 podepne sie pod ten topic - po reinstalce systemu (XP) podczas testowania glosnikow- (4.1creativa+SBlive5.1) lewy i prawy przod jest OK, lewy tyl OK a gdy test zapodaje "prawy tyl" to odzywa sie subwoofer..lol..i zadna reinstalk anie pomoaga..kabelkow nie przepinalem..nic nie zmienialem hardwerowo..cud :) moze te you-pax'y pomoga?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worek Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 no sterownikow na razie na modemie nie bede scagał (ciekawe dlaczego ;p) a kabelki sa bynajmniej dobrze i moco wcisniete , bo bez eaxa wszystko smiga perfekcyjnie :roll: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worek Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 ok chyba znalazłem rozwiązanie - przy działaniu EAX`a nie mozna mieć ustawionego "Eax conttrol panela" na equalizer. Mozna wybierać z audio effects którąś z opcij - Environment lub Fx , ale nie equalizer. Ponieważ słuchałem muzyczki cały czas odkąd kupiłem zestaw, miałem uswione własnie na equalizer. DZieki za pomoc pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...