dexiak Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Wtm. No zassalem se ladny nowy systemik ale nie potrafie ujarzmic sloneczka pod kazda postacia :/ Problem wszedzie ten sam. Mianowicie gg chodzi, mozna sie porozumiewac ale niezaleznie od statusu osoby "z drugiej strony" wyswietlana jest jako offline, lub mowiac wprost wszyscy na liscie wyswietlani sa jako OFF. ( choc w rzeczywistosci tak nie jest ) . Ahm.. i ten. nie wiem czy to istotne ale importowalem liste userow na 2 sposoby ( z servera i z pliku..) Siakies sugestie ? pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Zobacz czy masz najnowsza wersje , ewentyalnie sprobuj binarek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonk Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Ja uzywam Psi i nie mam zadnycj problemow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artist Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 dolacze sie do powyzszej litanii :) i zaproponuje jeszcze przetestowanie gg2 ale najlepiej to zrob tak ze zaloz sobie nowy numer i sprobuj jak bedzie na nim ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 A ja bym zaczął od sprawdzenia czy nie masz np. zablokowanego portu albo połączeń p2p lub podobnych ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 sou... paranoik.. opada. calosc dziala tylko ludzie "wygladaja" jako off artist... zmiana uin'a nie rozwiazuje sprawy , gg2 jak widac w topiku ma ten sam probl. mam szota z wczoraj bonk... PSI ? a cuz to ? nieznam void j/w problem wciaz nierozwiazany :( pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Ja na twoim miejscu skierowal bym sie na forum kadu i popytal tam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonk Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Psi to klient Jabbera // gg jest jako plugin :o) fajnymi "zabawkami" w jaberze sa news i pogoda http://hedera.linuxnews.pl/_news/2003/06/1..._long/1999.html -- tak ogolnie http://psi.affinix.com/ -- strona domowa http://www.chrome.pl -- Serwer Jabbera Z ciekawosci zainstalowalem sobie tez Kadu i faktycznie Kadu jest bardziej praktyczne (w sumie nie ma sie co dziwic Psi to dopieor wersja 0.9). Teraz uzywam Psi do newsow i Kadu do gadania :o) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...