Szuja27 Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Witam serdeczie. Jak wynika z tematu narodzil sie kolejny z niezliczonych problemow z softem. Ale do rzeczy: WinFast PVR - program do obslugi tunera TV i FM nie dziala poprawnie. Z TV wszystko w porzadku, ale pod winda XP po kliknieciu na WinFast FM pojawia sie szum a w chwile pozniej komunikat ze program wykonal nieprawidlowa operacje i zostanie zamkniety i tyle z FMa pod XP. Pod Win98 wszystko dziala bezproblemowo. Czemu tak sie dzieje, skoro firm-soft zostal przygotowany podobno pod wszystkie systemy MS od 98 poczawszy, aczkolwiek nie stwierdzilem obecnosci softu pod WinXP tylko pod Win2000 (czyba ze to nie ma wiekszego znaczenia w koncu to prawie blizniacze systemy). Czy ktos moglby mi pomoc w zlokalizowaniu zrodla wykrzakow tej czesci WinFast PVRa ? Tuner to Leadtek Winfast 2000 XP Expert. Z gory dzieki i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuja27 Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Zrodlo wykrzakow samo sie ujawnilo po pewnym czasie - microsyft. Prosze o zamkniecie tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theg Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 mógłby kolega się ze mną skontaktować? mam podobny problem z winfastem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theg Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 zapomniałem podać maila... wypiorkiewicz@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 no a ja to co? :-P otoz moj problem polega na tym, ze nie widze obrazu w okienku pvr, w snapshotach i zgranych filmikach wszystko ladnie widac, dzwiek dziala, radio dziala. mam win xp, sprawdzalem na win98 i dzialalo poprawnie. o co kutwa chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...