Machul Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 mam zamiar kupić blok na grafe niestety nie ma go gdzie przypiać prosze o propozycje montażu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Pasta termoprzewodzaca 3M (sprzedawana przez jednego z forumowiczow). Sam kupilem, choc do innych celow, to do przymocowania bloku (moze z pomoca silikonu) rowniez powinna byc dobra. Co do tasmy termo >>> Gielda/Sprzedam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 :arrow: wydaje mi sie, ze tasma termo. nie wytrzyma ciezaru bloku. trudna sprawa... zawsze mozna obwinac grafike i blok tasma 'szkotem' w okolo ;) nie takie rzeczy juz sie nia przyklejalo/oklejalo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Ja proponuje klej termoprzewodzący thermopoxa - tylko jeśli będziesz chciał zdjąć blok to będzie mały problem, ale o tym już w innym topicu. Tasmy termo nie polecam - nie utrzyma, siliokon hmm moze ale nie sprawdzałem. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 ja mam aktualnie przyczepiony na Thermopoxa i jest wszystko OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 1. Tasma na bank nie utrzyma bloku. 2. GFy mimo iz maja ladnie obudowane jadro to jednak powierzchnia bloku nie jest plaska. Tasma trzymalaby tylko na brzegach. 3. Thermopox laczy prawie na amen Pomysl nad jakas zapinka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 mozesz spróbowsc uzyc zacisku stolarskiego (w castoramie około 3,5pln); tylko ze zajmie on sporo miejsca do okoła karty; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...