slomax Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 A wiec zaczne od poczatku. Wstaje jak zwykle rano po 8 ide do pokoju gdzie mam wlaczony przez cala noc komputer, patrze wszystko ok to ubieram sie i ide do pracy (komputer wyłaczyłem). wracam z powrotem tak po 17 chce wlaczyc kompa a tu nic naciskam POWER a on nie reaguje, kompletnie nic sie nie dzieje, na poczatku myslem ze zasilacz sie spalil ale podlaczylem inny i to samo, nie mam pojecia co sie stalo, moze wy wiecie?? ABIT NF7-s Athlon XP 1466@2300 256MB RAM Hyper X Chieftec 420W DVD CD-RW GeForce Ti 4200 Seagate 80GB to chyba wszystko, dzieki za ewentualne odpowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 podobny watek http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=45540 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgan Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Nie chce Cie martwic ale jak u mnie tak bylo to padla plyta. Ale twoja to sprzet jesc dosc nowy wiec troche dziwne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...