BuBos18 Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Mam problem z instalacja Windowsa XP :(. Podczas wykrywania urzadzen, wyskakuje mi niebieski ekran. Dzieje sie tak na WinXP Pro i Home. Wszystkie inne Windowsy instaluja sie bez problemu. Moj konfig: Duron 800, Soltek 75DRV5, 256 DDR, ATI Rage Pro Turbo 8 MB, SB Live! 1024, Seagate 7.7200 80 GB, DVD LG 12x, LG CD-RW 8/4/32. Z gory dzieki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 wyjmi wszystkie karty rozszerzen ( oprocz grafy ;) ) po instalacji windy wkladaj pokolej karty i niech sytem instaluje stery. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBos18 Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Probowalem tak zrobic. Wyjolem wszystkie karty i nic, to samo. Wyskakuje komunikat o kernel jakis. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotras Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Sprobój upgreatowiać BIOS u mojego kumpla pomogło miał podobne objawy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 hmm ja tak mialem i przez tydzien dumalem czemu nie moge oddac kompa klientowi - okazalo sie eze jedna z kosci ram byla uwalona - sprawdz pamieci - jak masz wiecej niz jedna kosc to wyjmuj jedna i zaczynaj instale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 hmm ja tak mialem i przez tydzien dumalem czemu nie moge oddac kompa klientowi - okazalo sie eze jedna z kosci ram byla uwalona - sprawdz pamieci - jak masz wiecej niz jedna kosc to wyjmuj jedna i zaczynaj instale U mnie było identycznie! Przy instalacji niebieski ekran - ram może byś zwalony w "różny" sposób - niekoniecznie bios musi "krzyczeć" i nie chcieć odpalić kompa. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Ram !!! XP jest na to bardzo czuły... ;) Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...