Gość Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Yo Dziś zadzwoniłem do kolesi ze sklepu komputerowego w którym zakupiłem to mobo, aby zaproponować im zamianę tej mobo na ASRocka K7VT4 4X powiedzieli że mogą ja odkupić jako sprzęt używany za 100zł i ja bym musiał dopłacić 80zł do k7vt4 4x, i tutaj ma problem jaki znaleść argument aby jednak wymienili mi tę płytę za rosondą cene np: że niewspułpracuje z jakimś komponętem ale nie wiem jakim... poprosty potrzebuje jakiegoś haka aby mi wymienili tą płytę, jakieś sugestie??? Z góry wielkie THX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 powiedz że masz pamięci GEIL (bo nie będą mieli takich w sklepie żeby sprawdzić) i że ci się komp zawiesza i chciałbyś wymienić bo kumpel na K7VT4 i u niego chodzą dobrze. masz problem, pewnie nie będą chcieli wymienić i tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Musiała by być zwalona, kompatybilność nie wchodzi w grę jeżeli kupiłeś tylko u nich płytę, jakby to był cały komp to można by pościemniać. Zaproponowali Ci 100 więc bierz albo sprzedaj ją na własną rękę i kup nową. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krostry Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 pradem po płycie i powiedz ze padla.. no co za problem.. sami tak robia z plytami odsylajac na hurt :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 pradem po płycie i powiedz ze padla.. no co za problem.. sami tak robia z plytami odsylajac na hurt :)Brawo, dobre rady zawsze w cenie :evil: To, że ktoś kradnie/wyłudza nie usprawiedliwia takiego samego naszego zachowania. Piekło, wimień za 100zł jak mówią bo innej rady nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 pieklo zamien sie z moja - na moje nie chodza pamieci wyzej niz 127Mhz, pisalem ci w topicu o tej plytce. Wymienia ci napewno :) Jedyna rada to wykupienie i doplata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 pradem po płycie i powiedz ze padla.. no co za problem.. sami tak robia z plytami odsylajac na hurt :)Jak zobaczy to reed to dostaniesz owoc ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 pradem po płycie i powiedz ze padla.. no co za problem.. sami tak robia z plytami odsylajac na hurt :)Brawo, dobre rady zawsze w cenie :evil: To, że ktoś kradnie/wyłudza nie usprawiedliwia takiego samego naszego zachowania. Piekło, wimień za 100zł jak mówią bo innej rady nie ma. hmm najpierw pochodzę po innych sklepach i się popytam czy by nie chcieli kupić za ok 120zł a jak nie to dozbieram te 20zł bo obecnie na stanie mam 60zł :twisted: i kupie tego ak7vt4 a puźniej sprzedam durona za ok 140zł dozpieram kilakdziesiąd zł i kupie albo xp1700+ albo durnia 1,4 zakręce go i będzie spox :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 pradem po płycie i powiedz ze padla.. no co za problem.. sami tak robia z plytami odsylajac na hurt :) :evil: Jeszcze jedna taka porada i nie recze za siebie :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...