Skocz do zawartości
bodziek

iMesh

Rekomendowane odpowiedzi

co sadzicie o tym programie p2p?? Wg mnie jest najlepszy (po upadku audiogalxy). Kazaa nie ma przy nim szans, tutaj mam szybsze transfery i w ogole latwiej znalezc to, czego sie potrzebuje. Ludzie, zainstalujcie se to :D , wtedy bedzie nas wiecej :D W koncu trzeba rozpowszechnic jakis program, ktory zastapi AG, no nie :?: . Jakby co to www.imesh.com

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie sciagam tego imesha :) Zainstaluje i zobaczymy czy jest to ash tak dopre ;) Mam nadzieje ze od Kazzy bedzie lepshe :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wypasiony programik :D :D :D Naprawde jest o wiele lepshy od Kazzy. Ja jush zassalem pare teledyskoof kornika :mrgreen: Dzieki za linka bodziek :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a nie ma w tym zadnych BackDoorow, Trojanow i innego syfu :?:

owszem jest w nim soft "szpiegowski" dzis czytalem artykul w chipie jak go sie pozbyc)) pozatym jest za mocny na sdi mojego brata tak zawala lacze ze stron sie nie da ogladac i trzeba mu transfer przykrucic)) czy juz o tym nie pisalem?))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Imesh dziala niestabilnie to jest wersja beta zawiesza kompa, ptrzynajmniejtak u wszykich w sieci umnie jest, jest szybszy od kazaa, mimo ze jest na nim polowe mnej osob to i tak sie znajjjjjjjduje co sie che. moze jak wyhdzie funalna wersja to będize rwewolucja. a programiki szpiegowskie ma z 4 w sobie, ale jak sie wyszyki e wywali to sie jusz nieodpala ten caly Imesh ;))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SŁUCHAJCIE PANOWIE !! IMmesh jest tez w wersji LITE - pozbawionej jakichkolwiek programow szpiegujacych. Wystarczy tylko dobrze poszukac - pełno jest takich P2P programow i coraz wiecej ich ,, zubozałych wersji ,, ( chodzi mi o te bez spamów ) PODAM DOBREGO LINKA GDZIE MOZNA COS WYBRAC : http://www.mxp2.com/Mxp2.html POZDROWIONKA !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uzywam iMesha juz od dluzszego czasu - dobry progs. Obok niego stoi jeszcze eDonkey - tego uzywam ciut krocej. iMesh ma lepszy transfer, ale na eDonkey'u sa szybciej nowosci [bardzo szybko, oj bardzo :D]. Jakby ktos nie wiedzial gdzie szukac eD - http://www.edonkey2000.com [ poza tym warto zagladac na http://www.sharereactor.com ].

iMesh ma troche spyware'u, ale jak sie go usunie Ad-aware'em to nic sie nie dzieje, wyskakuja tylko bledy przy uruchamianiu iMesh'a ale program i tak dziala normalnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi