k@rol Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 mam sporo zdjec w rozdzielczości 1024x768, jak im programem moge jednorazowo zmienic rozdzielczośc kilkudziesięciu zdjęc powiedzmy do 819x614 ???? to jest pomniejszenie o 20% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 moze acdsee ma taka mozliwosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k@rol Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 moze acdsee ma taka mozliwosc nie ma :) możesz jedynie zmienic, np z bmp na jpg czy takie coś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Byl np JASC Image Robot, zreszta jest sporo takich programikow, ale tamten mi przypadl do gustu bo mial sporo innych zalet i byl prosty w obsludze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEbaX Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 stworz automat w Photoshopie, bedzie sam zamienial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Irfan View Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k@rol Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Byl np JASC Image Robot, zreszta jest sporo takich programikow, ale tamten mi przypadl do gustu bo mial sporo innych zalet i byl prosty w obsludze. ok, dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Mystik Media AutoImager - poza resize ma chyba z 40 innych bajeow do masowej obrobki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NightClubber Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 k@rol nie wiem jaką ty masz wersję ACDSee, bo w 5.0 wystarczy że zaznaczysz zdjęcia którym chcesz zmienić rozdzielczość, wybierasz Tools, potem Resize i po problemie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...