Venom86 Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 W biosie w AGP mam kilka opcji których nie znam, może ktoś mi wyjaśni co robią? Termination Vol - Auto, 1.27 1,29 --- PCI Latency Timer --- AGP Master 1 W/S Write ---- AGP Master 1 W/S Read, AGP Read Synchronization. Chodzi mi jaką dokładnie pełnią funkcje, co dają (wydajność itd.) W instrukcji MoBo są same ogólniki. Dzięki za wyjaśnienia! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 człowieku te forum to nie śmietnik! jest podzielone na pewne grupy tematyczne sprzęt , chłodzenie, biosy itd........... zadaj tam to pytanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venom86 Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 właśnie tutaj jest na to miejsce...to sie przecież nazywa BIOSy, a o opcje w Biosie mi chodzi. To ty patrz uważniej a nie od razu z krzykiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 kurna! wcześniej zadałeś to pytanie na ''sprzęcie'' a co do tych opcji to szukaj!!! sam kiedyś zadałem to pytanie na forum i napewno znajdziesz na nie odpowiedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...