jahu Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Jo wszystkim. Ostatnio dostałem długo oczekiwany Volcano7. Nie dostałem jednak zadnej pasty do niego, a mam jakas cienką. Jak zapodaje na moim Celeronie T 1200 1600 to po wejsciu do windy sam sie resetuje. Zaraz po resecie wchodze do biosu i widze ze temperatura jest 70 st i szybko spada do 40. Wiec pytam o jakąś dobrą paste, bo tenn cooler ma chyba wieksze mozliwosci niz 70st. Posiadam asus tusl2-c, gf2, v7. Acha na 1500 temperatura w windzie - 44st. Dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Arctic Silver 3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jahu Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2002 thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Napewno ma większe mozliwości :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jahu Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Tez mi sie tak wydaje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...