kosmo Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Ma ktoś na sprzedaż Intel Pentium 233 :?: Tanio i najlepiej z 3miasta :D ps. Allegro odpada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 zapytam qmpla bo zdaje sie, ze on mial 233 albo 200 moze byc ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 zapytam qmpla bo zdaje sie, ze on mial 233 albo 200 moze byc ??a ten 200 pójdzie na 3,5 x 75 MHz? Bo moja płyta nie może więcej :x możesz napisać na mail co i jak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 ja miałem ok. 2 lat temu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 zapytam qmpla bo zdaje sie, ze on mial 233 albo 200 moze byc ??a ten 200 pójdzie na 3,5 x 75 MHz? Bo moja płyta nie może więcej :x możesz napisać na mail co i jak sorry, ale dopiero teraz to czytam mhm nie wiem czy pojdzie na tyle, ale jestes ogolnie zainteresowny ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 zapytam qmpla bo zdaje sie, ze on mial 233 albo 200 moze byc ??a ten 200 pójdzie na 3,5 x 75 MHz? Bo moja płyta nie może więcej :x możesz napisać na mail co i jak sorry, ale dopiero teraz to czytam mhm nie wiem czy pojdzie na tyle, ale jestes ogolnie zainteresowny ??? zależy za ile złotówek :roll: :D i czy działa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 jutro dzwonie do qmpla i sie go pytam czy jeszcze ma ten sprzecior ;)), ale to chyba raczej jest 233 jak sobie przypominam nom na 100% mial 233 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Spoko, będę czekał :) tylko się zapytaj ile to "cacko" :D będzie kosztować :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 niestety juz pozbyl sie tego proca :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Jednak postanowielm poszperac i znalazlem dwa ogloszenia gdzie goscie sprzedjaja te proce 233 jednen to box i kosztuje 60, a drugi zwykly za 50. Ja bym sie potargowal i kupil;]] Jak chcesz namiary to powiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Dzięki, jak możesz to napisz co i jak z tymi prockami :) ps. ten BOX pewno ma radiator :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 heh dam Ci linka tam wszsytko znajdziesz http://www.anonse.pl/index2.php?slowo1=233...0&action=search hehe troche dlugi no, ale nic ;]]]] pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Tylko jest problem, to jest Pentium II pewnie na jakiś Slot, a ja potrzebuje na Socket7 :cry: No ale bardzo dzięki za udzieloną pomoc fajnie że jarmark jest niedługo, może się nawet przypadkowo spotkamy :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 ta kto wie ;]] poszukam jeszcze tego proca, moze gdzies znajde :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...