epol Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Cze, jakie są objawy że grafikę jest przekręcona lub ma uszkodzona pamięć? Mam GF 4 MX 440 od Pixelview kupioną z drugiej ręki. Nie mogę na niej ukończyć testu w 3dmarku, w grach tez się sypie. Zamontowałem nawet dodatkowy radiator (był tylko wentylator). Czy można jakoś taką grafe naprawić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Zamontowałem nawet dodatkowy radiator (był tylko wentylator). Czy można jakoś taką grafe naprawić?Chyba na odwrot. Przetaktowanie pamieci to roznego rodzaju artefakty a GPU zwisy orz artefakty. Artefakty to rozne smieci jakie widzisz na ekranie np. jakies kropki przeklamania obrazu. REGEDIT4 [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWARENVIDIA CorporationGlobalNvTweak] "CoolBits"=dword:00000003 zapisac jako reg Dodaj to do rejestru i napisz jaka masz czestotliwosc procesora grafiki i pamieci. Wejdz na te stronke http://www.mik.website.pl strona mikus-a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epol Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Możesz mi to bardziej łopatologicznie wytłumaczyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Możesz mi to bardziej łopatologicznie wytłumaczyć. W notatniku zrob sobie plik textowy, wpisz w nim : [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWARENVIDIA CorporationGlobalNVTweak]"coolbits"=dword:00000003Zmien rozszerzenie na .reg i tyle, 2klik, restart i masz zakladke do o/c we wlasciwosciach grafy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epol Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 To wiem o co chodzi. Ja ja wczytywałem to nie była napisana twoja wypowiedz do konca. Taktowanie 270mhz/400mhz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epol Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Dodam że są to ustawienia chyba favryczne. Ja jej nie kreciłem wyżej. jest to karta z drugiej ręki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Odkrec ja na 250 i 360 i zobacz czy wtedy bedziesz mial problemy. Ja mam taka jak w podpisie i zadnych problemow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...