bbc20000 Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Napotkalem sie na ta strone internetowa. http://www.sono.pl/produkty.htm Czytalem juz gdzies wczesniej recenzje z jednej z plyt i raczej sie dobrze wyrazali o produktach tej firmy. Czy wy macie jakies doswiadczenie z ta firma ? Dobre to sa produkty ? Super ze polacy tez potrafia robic wysokiej klasy czesci komputerowe. Moze kiedys bedziemy miec polska Nvidia czy ATI nawet!!!!!!!!!!!!!!! :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Te plyty sa tak polskie jak polskie sa wozy Daewo (czy jak to sie pisze ! takim goownem sie nie interesuje :)) A pozatym ja bym tego do kompa sobie nie wetknol ! to pewnie cos pokroju ecs'a :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 "W oparciu o konstrukcje dostarczone przez Sono Taiwan Spółka wytwarza najnowocześniejsze i najbardziej niezawodne płyty główne dla rynku europejskiego i amerykańskiego." Dobre ! takie one nowoczesne ze nie znalazlem w ofercie plyt pod drr 333 ale moze ja sie nie znam ! Fajna firma ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Te plyty sa tak polskie jak polskie sa wozy Daewo (czy jak to sie pisze ! takim goownem sie nie interesuje :)) A pozatym ja bym tego do kompa sobie nie wetknol ! to pewnie cos pokroju ecs'a :) ja mam płyte sono i moge powiedzieć ze najchetniej bym ja wymienił na jaka kolwiek inna płyte . te płyty sa robione tak aby działały, ale bardzo mało im brakuje do tego by przstać działać poprawnie. np u mnie podniesienie fsb o jede mhz powoduje problemy z usb i zwiechy. a kompletnym kretynizmem było umieszcenie kondensatora przy zapieciu socketa. pare razy bym go wyłamał przy wyciaganiu proca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 O przepraszam maja jeden model niestety jeszcze nie w sprzedazy ! A to jego specyfikacja : AMD Athlon XP (Palomino) od 1,5GHz AMD Athlon/266 (Thunderbird) od 1,0GHz AMD Athlon/200 (Thunderbird) od 700MHz AMD Duron (Spitfire) od 600MHz do 950MHz AMD Duron (Morgan) od 1,0GHz do 1,2GHz format ATX, FSB max. 266MHz, kontroler ATA100, złącza 3xDDRAM, 1xAGP, 6xPCI,1x AMR zintegrowany dźwięk AC'97 zintegrowana karta sieciowa (opcjonalnie) BUHAHA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 W żadnym sklepie jeszcze nie widziałem płyty tej marki, ale podobno to król stolców :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 z poczatku byl duzy szum, ze niby kazda plyta jest testowana przed zapakowaniem, a mnie sie trafilo kilka "kwiatkow" typu: nie wlacza sie, uszkodzone mechanicznie gniazdo proca. krotko mowiac - SHIT. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 sono kiedys sprzedawali w axelu ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 u mnie firma kupiła 5 sztuk kompow NTT z płtyami Sono + Cel 1100 i wszystkie zostały wymienione na gwarancji bo miały problemy ze startem na zimno, tzn rano odpalić kompa trzeba było probowac kilkanascie razy (to nie była wina zasilaczy) NTT wymienił na Shuttle i chyba Chaintechy i jest spoko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 u mnie firma kupiła 5 sztuk kompow NTT z płtyami Sono + Cel 1100 i wszystkie zostały wymienione na gwarancji bo miały problemy ze startem na zimno, tzn rano odpalić kompa trzeba było probowac kilkanascie razy (to nie była wina zasilaczy) NTT wymienił na Shuttle i chyba Chaintechy i jest spoko.o tym wlasnie mowilem :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Plyty te sa jedynie "skladane" w kraju, sam projekt nie jest krajowy ale w planach sa i takie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 w sklepie kompooterowym moowili, ze nie jest to zadna rewelka i mi tez sie tak wydaje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 pamietam na poczatku byl wielki szum i nawet sie ucieszylem bo plyty sa produkowane niedaleko Wrocławia ale z tego co ludzie pisza o tych plytach to najwieksze gowno na polskim rynku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...