KrokodyL Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Mój kolega ma ECS K7VTA3, Durona 1ghz, 256mb ddr333 + 128mb ddr266, etc nie wiem jaki zasilacz. Ma winde xp i jak wylancza kompa to zamiast wylanczać sie, restartuje kompa. Miał '98 i nie było tego. Czy ta jego plyta jest w jakiś sposób niezgodna z xp ? wina zasilki czy co? pozdro4all Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 wgraj poprawki do xp'ka ze strony microsoftu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DVDripper Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 wgraj poprawki do xp'ka ze strony microsoftu. Napewno pomoze :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 wgraj poprawki do xp'ka ze strony microsoftu. Napewno pomoze :lol: W tym tak , ale ile nowych rzeczy napsuje to tego nikt nie wie :lol: :lol: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DVDripper Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 wgraj poprawki do xp'ka ze strony microsoftu. Napewno pomoze :lol: W tym tak , ale ile nowych rzeczy napsuje to tego nikt nie wie :lol: :lol: :wink: O ile ma orginalnego xp-ka bo inaczej to mu nic niezadziala lub dobry klucz do niego :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrokodyL Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 no cóż "orginalnego" xp hmmmmmmmm.. :D gdzie ty żyjesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 no cóż "orginalnego" xp hmmmmmmmm.. :D gdzie ty żyjesz w polsce i jak kazdy urzytkownik mam mniej mub bardziej legalnego win-a :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...