Venom86 Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 [Może to jest to miejsce na ten post ;) ] W biosie w AGP mam kilka opcji których nie znam, może ktoś mi wyjaśni co robią? Termination Vol - Auto, 1.27 1,29 --- PCI Latency Timer --- AGP Master 1 W/S Write ---- AGP Master 1 W/S Read, AGP Read Synchronization. Chodzi mi jaką dokładnie pełnią funkcje, co dają (wydajność itd.) W instrukcji MoBo są same ogólniki. Dzięki za wyjaśnienia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 ty sie chyba o bana prosisz ... juz 1 taki topic stad usunieto :evil: TU SA FORA TEMATYCZNE i wsrod nich jest co takiego jak BIOS !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 chłopie jaja jakieś sobie robisz :twisted: zadajesz 2 raz tom samo pytanie i to w dodatku nie w tej kategori. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 łeeeeeeno comment :twisted: i zółta kartka SZUKAJ !!oto myśł przewodnia na dziś :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...