Buzzy Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Mam okazje kupic Albatrona Ti4200 64MB z AGPx4 za 350zl Slyszalem cos ze te karty maja dosc sporą awaryjnosc ale kupiec zapewniał mnie ze tylko wersje z AGP8 i pamieciami BGA. Ta ktora kupuje ma normalne pamieci [NIE BGA] i AGP4 czy w nich takze zdazaja sie awarie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Trudno powiedziec. A daja jakos gware ? (np 3 miechy) Hmm duzo ludzi ma to nawet moj znajomy ja ma, jak narazie dziala bez zadnych problemow. Moze ktos z forum sie wypowie bo wiem ze kilka osob posiada takie karty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 a ja kupiłem Ti4280PV z radiatorami na pamięciach i prawie wogóle się pamięci nie kręcą. Tzn domyśłnie mają 256Mhz a przy 270Mhz juz sa artefakty, stabilnie przez dłuższy czas idą na 269Mhz. NIe wiem co jest grane ale dziwne to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 pewnie masz jakies kiczowe pamieci i dlatego tak sie kreci bo przewaznie 128 megowe kart maja gorsze pewnie masz jakies 5ns :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 żeby to było takie proste, ale na moim są BGA 3.3ns Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 No to faktycznie cos dziwnego ja mam HyniX 4ns i kreca sie na 620 czyli bardzo ladnie i do tego nie mam zadnych radiatorów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...