Sir_Yaro Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Jak wywolac 3 ponizsze akcje z linii polecen w W2k/xp/w2k3 ? Shutdown Restart Logout Szczegolnie interesuje mnie logout. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 W 2000 sie nie da, chyba ze skopiujesz sobie plik shutdown.exe z xp lub 2003. nie chce mi sie pisac więc odsyłam do pomocy tego programu> Wiersz poleceń > shutdown /? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 A czy to plecenie napewno daje mozliwosc logout'u? Bo wydaje mi sie, ze tylko pierwsze 2 opcje a chodzi mi glownie o 3-cia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Logout >> shutdown -l Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Dziekuje, klaniam sie i d**y wiecej nie zawracam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...