Popixs Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 wyjasnienie bloczki na GPU spód pod radeona(nieszlifowany jeszcze) najczesciej sotosowany z kolankami obrotowymi, mozna tez ze zwyklymi zlaczkami, ale wtedy tracimy duzo portow pci pod karta agp. bloczek na NB oczywiscie bloczki beda opcjonalnie podswietlane jak TUTAJ MOZNA ZOBACZYC do kazdego bloczku mozna brac zlaczki: 1. male choinki na wąż 10-12mm srednicy wewnetrznej 2. duze choinki na waz 15-17mm srednicy wewnetrznej 3. wtykowki SANG-A na waz 12-13mm srednicy ZEWNETRZNEJ 4 wtykowki sang a na waz 15-16mm sr ZEWNETRZNEJ 5. wtykowki camozzi na waz 12-13 ZEWNETRZNEJ NA ZDJECIU NB 6. kolanka obrotowe camozzi (po wkreceniu mozna nimi dowolnie obracac nawet podczas pracy!) na wąż 12-13 mm sr ZEWNETRZNEJ do oferty dojdzie jeszcze mam nadzieje kolanko wtykowe sang a 16mm i kolanko wtykowe 45 stopni sang a, ale to tylko mam nadzieje. czekamy na propozycje czego nam jeszcze brakuje / co zmienic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Mi szczerze brakuje połysku samych bloczków - części miedzienej. Ale to IMO moja propozycja. Lubie jak coś się świeci jak przysłowiowe psu jaja. Inni się chyba zgodzą? Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 no kurde mi chodzilo o przedstawienie topow.... same bloczki beda troche inaczej wygladaly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Topy jak to topy -wasze bardzo ładne :D . Dopracowane i dopieszczone - to lubie. Gdybyście jeszcze dostali gdzieś jakieś ładniej wyglądające śrubki - byłoby zajebiście wręcz. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 i tu pies pogrzebany (bez swiecacych jajek), ze trudno nam znalezc jakie przyzwoite sruby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Może będe wam w stanie pomóc - mój sąsiad robi wśrubach, śrubkach, nakrętkach i tak dalej więc moge popytać o jakieś fajne i funkcjonalne śruby m3 i m4 czy tylko m4?? Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 m3/m5 najlepiej stozkowy imbus i nierdzewne, chyba ze ma jakies inne pomysly m4 - nierdzewne i dlugie na przynajmniej 60mm, nie musza byc stozkowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kov Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 zastanowcie sie nad piaskowaniem czesci miedzianej waszych bloczkow bo trzeba przyznac ze ladnie wystartowaliscie z wasza oferta to juz jest prawie konkurencja dla zachodnich producentow troche reklamy i bedzie git. Cieszy mnie ze w tym kraju cos sie dzieje, ze ktos ma jakas inicjatywe, powodzenia. Mala sugestia w topie bloczku na grafe przydalby sie jeden "kanal" na srube tak jak w NB prostopadly do drugiego to byloby bardziej uniwersalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Fakt przydały by się ładniejsze śróby. Pod wzgledem estetycznym bardzo ładne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baryla Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 o i chyba bede mial problem :( planowalem bloczki od was na sb nb i gpu na procek blok mam ale na tym bloku mam szybkozlaczke 8mm na 10mm srednicy zewnetrznej max i caly uklad chcialem zrobic na wezach 10/8 jest taka mozliwosc ze bedziecie mieli takie wtyki do wezy chodzi mi o szybkozlaczki te skrecane albo te wtykowe :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 z przeroznymi wtykami nie powinno byc najmniejszych problemow :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 (..)to juz jest prawie konkurencja dla zachodnich producentow troche reklamy i bedzie git. Cieszy mnie ze w tym kraju cos sie dzieje, ze ktos ma jakas inicjatywe, powodzenia.Hmm pojdzie w swiat a pozniej przyjada panowei z DD i bedziem mieli sie z pyszna za patenty ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 (..)to juz jest prawie konkurencja dla zachodnich producentow troche reklamy i bedzie git. Cieszy mnie ze w tym kraju cos sie dzieje, ze ktos ma jakas inicjatywe, powodzenia.Hmm pojdzie w swiat a pozniej przyjada panowei z DD i bedziem mieli sie z pyszna za patenty ;]masz na mysli cos konkretnego czy tak sobie zasmiecasz forum? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 wszystkie opisane szybkozlaczki sa w rowniez dostepne do weza 10mm OD, poprostu 12 i 16 to standarty z ktorych nie bedziemy schodzic, ale jesli ladnie poprosisz to nie bedzie problemu napewno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 (..)to juz jest prawie konkurencja dla zachodnich producentow troche reklamy i bedzie git. Cieszy mnie ze w tym kraju cos sie dzieje, ze ktos ma jakas inicjatywe, powodzenia.Hmm pojdzie w swiat a pozniej przyjada panowei z DD i bedziem mieli sie z pyszna za patenty ;]masz na mysli cos konkretnego czy tak sobie zasmiecasz forum? :roll:mam namysli to ze CF to kopia WW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 gdzie można kupić złacze te 1 choinkowe na 12mm??? ,bo u mnie w mieście nigdzie nie ma czy te szybkozłaczki SANG-a sa pewne ,czy nie będą przeciekać? Popixs--kiedy będą zestawy w ofercie????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 (..)to juz jest prawie konkurencja dla zachodnich producentow troche reklamy i bedzie git. Cieszy mnie ze w tym kraju cos sie dzieje, ze ktos ma jakas inicjatywe, powodzenia.Hmm pojdzie w swiat a pozniej przyjada panowei z DD i bedziem mieli sie z pyszna za patenty ;]masz na mysli cos konkretnego czy tak sobie zasmiecasz forum? :roll:mam namysli to ze CF to kopia WWnie istnieje kopia ww, wszystko to sa tylko proby zmierzajace w roznym kierunku, ale dalej nie wiem co WW ma do DD ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 gdzie można kupić złacze te 1 choinkowe na 12mm??? ,bo u mnie w mieście nigdzie nie ma czy te szybkozłaczki SANG-a sa pewne ,czy nie będą przeciekać? Popixs--kiedy będą zestawy w ofercie????? Wszystkie bloki sa testowane cisnieniem 6atmosfer, w zwiazku z czym nie ma sie czego obawiac jesli idzie o pewnosci szybkozlaczek markowych producentow (Sang-A, Festo, HPC, Camozzi...). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 cisnienie robocze szybkozlaczek to do 9 ATMOSFER, a 9 atmosfer to 90 metrow slupa wody, nie masz wiec czego sie obawiac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 a moze być tak ze się źle założy wąż na złączkęalbo cosik i zaleje mi komputer, pytam się ponieważ chcę kupić ten bloczek ale nie wiem jakie końcówki wybrać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 jesli zjesz rano sniadanie i wcisniesz zlaczke mocno a nie jak panienka to nie widze mozliwosci przecieku. jesli podczas testu na wylaczonym kompie nic nie pocieknie to pozniej bardzo watpliwe by cos sie moglo poluzowac, predzej ci z choinki spadnie niz z wtykowej wypadnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Popixs a ile taki bloczek na GPU u ciebie kosztuje :?: bo myśle nad zakupem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 TE BLOCZKI BEDA W SPRZEDAZY DOPIERO ZA 2 TYGODNIE I WTEDY POWIADOMIMY O TYM NA FORUM, WTEDY TEZ PODAMY CENY, PROSZE NIE PYTAC O TO TUTAJ CZY NA PM/EMAIL!!To chyba na tyle jeśli chodzi o twoje pytanie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 mea culpa z tym WW i DD :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Dzięki grzechu . Mój błąd. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 (..)to juz jest prawie konkurencja dla zachodnich producentow troche reklamy i bedzie git. Cieszy mnie ze w tym kraju cos sie dzieje, ze ktos ma jakas inicjatywe, powodzenia.Hmm pojdzie w swiat a pozniej przyjada panowei z DD i bedziem mieli sie z pyszna za patenty ;]masz na mysli cos konkretnego czy tak sobie zasmiecasz forum? :roll:mam namysli to ze CF to kopia WWnie istnieje kopia ww, wszystko to sa tylko proby zmierzajace w roznym kierunku, ale dalej nie wiem co WW ma do DD ?pewnie WW ma do DD tyle, ile piernik do wiatraka, czyli ze wiatrak mozna rozpierniczyc :lol: 8) :wink: pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Jesli ktos uwaza, ze waz mu sie wysuwa ze zlaczki to owincie ja 2-3 razy zwykla izolacja. Wtedy bedzie juz super, bo dodatkowo usztywnisz koncowkce i bedzie bardziej odprna na ewentualne zgiecia. Wszystko zalezy od uzywanego weza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 w moim przypadku zle sie skonczylo owijanie izolacja ... rozwiazalem to idac do ogrodniczego po takie nieco grubsze przewody Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...