andriu Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Właśnie, poradźcie coś, plizzzzzzzzz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Właśnie, poradźcie coś, plizzzzzzzzz.To pewnie nie jest dla Ciebie. Ale jezeli juz radzic to standardy. Na SIS645 (Asus moze), Abit BD7 na i845D, hmm. Ciezko powidziec, zalezy od przeznaczenia, czy wydajnie i drozej czy taniej i tez w miare wydajnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Jak dla mnie coś na SISie. Bo jak tani procesor to i niedroga płyta. Może MSI ? Mam taką i jest nieźle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 ASUS P4B533 lub Epox 4G4A+. http://www.vr-zone.com/cgi-bin/vb/showthre...38779#post38779 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 ASUS P4B533 lub Epox 4G4A+.http://www.vr-zone.com/cgi-bin/vb/showthread.php?s=&postid=38779#post38779 Tylko, że Celeron to rynek low-end, a te płytki raczej high-end. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 ASUS P4B533 lub Epox 4G4A+.http://www.vr-zone.com/cgi-bin/vb/showthread.php?s=&postid=38779#post38779I przestan sie chwalic, ze znasz eng. bo co druga osoba tutaj zna :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Mam na płytke około 700 zeta I nie chce zadnych sisów ani takich tam moze coś na rimmy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Gr00bY Mazur"] ASUS P4B533 lub Epox 4G4A+.http://www.vr-zone.com/cgi-bin/vb/showthread.php?s=&postid=38779#post38779 Tylko, że Celeron to rynek low-end, a te płytki raczej high-end. nie mów ze sis to high-end, bo sie z tym nie zgadzam, poza tym chce miec dobra plyte, zeby pozniej tam wlozyc jakiegos pentaka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Gr00bY Mazur"] ASUS P4B533 lub Epox 4G4A+.http://www.vr-zone.com/cgi-bin/vb/showthread.php?s=&postid=38779#post38779 Tylko, że Celeron to rynek low-end, a te płytki raczej high-end. nie mów ze sis to high-end, bo sie z tym nie zgadzam, poza tym chce miec dobra plyte, zeby pozniej tam wlozyc jakiegos pentaka ASUS P4B533 lub Epox 4G4A+ to nie są płyty na sis-ie ASUS P4S533 jest na sis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Zastanawiam sie nad plytą na chipsecie i850e, która obsługuje rimmy pc 1066, no bo tylko one mają przepustowosc 4200 mb/s tak jak P4B, a ddrki, nawet pc 400 mają tylko 3100, czy 3200, nieważne, dlatego też chyba zrezygnuje z ddrów i kupie plytke na rimmy i fsb 533 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 polecam tego Asusa P4B533 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Gr00bY Mazur"] ASUS P4B533 lub Epox 4G4A+.http://www.vr-zone.com/cgi-bin/vb/showthread.php?s=&postid=38779#post38779 Tylko, że Celeron to rynek low-end, a te płytki raczej high-end. nie mów ze sis to high-end, bo sie z tym nie zgadzam, poza tym chce miec dobra plyte, zeby pozniej tam wlozyc jakiegos pentaka ASUS P4B533 lub Epox 4G4A+ to nie są płyty na sis-ie ASUS P4S533 jest na sis sorki, chodziło mi o sugestie innego kolegi, który proponował sisa zwisa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Zastanawiam sie nad plytą na chipsecie i850e, która obsługuje rimmy pc 1066, no bo tylko one mają przepustowosc 4200 mb/s tak jak P4B, a ddrki, nawet pc 400 mają tylko 3100, czy 3200, nieważne, dlatego też chyba zrezygnuje z ddrów i kupie plytke na rimmy i fsb 533 jak masz kase na rimmy to kup od razu p4 a nie tandetnego celerona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 spoko jest ten ABIT BD7-II RAID i845E http://www.ocworkbench.com/2002/abit/bd7ii...7iigallery3.htm http://www.ocworkbench.com/2002/abit/bd7ii/bd7iip3.htm http://www.ocworkbench.com/2002/abit/bd7ii...ii/bd7iip11.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Zastanawiam sie nad plytą na chipsecie i850e, która obsługuje rimmy pc 1066, no bo tylko one mają przepustowosc 4200 mb/s tak jak P4B, a ddrki, nawet pc 400 mają tylko 3100, czy 3200, nieważne, dlatego też chyba zrezygnuje z ddrów i kupie plytke na rimmy i fsb 533 jak masz kase na rimmy to kup od razu p4 a nie tandetnego celerona mam kase na rimmy i wiem co potrafi ten celeron, nie czytam dziwnych jakichs stron z testami tylko poprostu testuje (celine juz kupilem, plyte sobie pozyczylem (msi na ddr) i podkrecilem go bez problemów na 2,4 G i działa zajebiście), do tego jeszcze dobra płytka i bedzie ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 spoko jest ten ABIT BD7-II RAID i845E http://www.ocworkbench.com/2002/abit/bd7ii...7iigallery3.htm http://www.ocworkbench.com/2002/abit/bd7ii/bd7iip3.htmhttp://www.ocworkbench.com/2002/abit/bd7ii/bd7iip11.htm nie chce ddrów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ddry mogą sobie działać z innymi procesorami jak AMD, ale do p4 to za mało (p4 dlatego ze za jakieś pół roczku sobie kupie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 nie chce ddrów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeżeli tak to ja bym qpił Asus-a P4T533 (Intel 850E) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazz Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Zastanawiam sie nad plytą na chipsecie i850e, która obsługuje rimmy pc 1066, no bo tylko one mają przepustowosc 4200 mb/s tak jak P4B, a ddrki, nawet pc 400 mają tylko 3100, czy 3200, nieważne, dlatego też chyba zrezygnuje z ddrów i kupie plytke na rimmy i fsb 533 po 1) do polski jeszcz nie trafily rimmy pc 1066, a w pc 800 nie ma sensu inwestowac po 2) przyjdzie okres ze bedeziesz sie tego pozbywal, i rimmow tak latwo nie sprzedaz po 3) po co Ci rimmy 1066 (cholernie drogie)... jezeli tylko do zwyklej pracy gier itp to naprawde nie ma sensu sie w to bawic po 4) rimmy pokazuja klase przy penitumach 4 tych z wiekszymi zegarami... tym bardziej do celerona nie pakowalbym rimmow lepiej sobie kupic 3 kosci ddr 400 :)))) niz w tej samej cenie jedne rimmy 1066 - moze troszke przesadzilem, ale nie mam cennikow w glowie:) heja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 nie chce ddrów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeżeli tak to ja bym qpił Asus-a P4T533 (Intel 850E) właśnie sie nad tym zastanawiam, a powiedzcie mi czy oprócz asusa jest cos podobnego na i850e ? bo do asusa mam uprzedzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Zastanawiam sie nad plytą na chipsecie i850e, która obsługuje rimmy pc 1066, no bo tylko one mają przepustowosc 4200 mb/s tak jak P4B, a ddrki, nawet pc 400 mają tylko 3100, czy 3200, nieważne, dlatego też chyba zrezygnuje z ddrów i kupie plytke na rimmy i fsb 533 po 1) do polski jeszcz nie trafily rimmy pc 1066, a w pc 800 nie ma sensu inwestowac po 2) przyjdzie okres ze bedeziesz sie tego pozbywal, i rimmow tak latwo nie sprzedaz po 3) po co Ci rimmy 1066 (cholernie drogie)... jezeli tylko do zwyklej pracy gier itp to naprawde nie ma sensu sie w to bawic po 4) rimmy pokazuja klase przy penitumach 4 tych z wiekszymi zegarami... tym bardziej do celerona nie pakowalbym rimmow lepiej sobie kupic 3 kosci ddr 400 :)))) niz w tej samej cenie jedne rimmy 1066 - moze troszke przesadzilem, ale nie mam cennikow w glowie:) heja a propo 1) http://sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=628 a propo 4) nie tyle z wiekszymi zegarami co na magistrali 133(133x4=533) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 E, no to dawaj plytke wypas P4B533 na i845E - jakies 750 pln Myslalem, ze jak Lowend to cos tanszego ale w takim razie... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 nie chce ddrów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeżeli tak to ja bym qpił Asus-a P4T533 (Intel 850E) właśnie sie nad tym zastanawiam, a powiedzcie mi czy oprócz asusa jest cos podobnego na i850e ? bo do asusa mam uprzedzenia Asus to Asus!!!!! no może Abit TH7-II Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 E, no to dawaj plytke wypas P4B533 na i845E - jakies 750 pln Myslalem, ze jak Lowend to cos tanszego ale w takim razie... :) ty chyba czytać nie umiesz :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 E, no to dawaj plytke wypas P4B533 na i845E - jakies 750 pln Myslalem, ze jak Lowend to cos tanszego ale w takim razie... :) ty chyba czytać nie umiesz :? Jak sie zapytal o plytki to rozwazalem najpierw tansze. Potem zaczeliscie rozmawiac o drozszych wiec zaproponowalem lepsza, wiec nie wiem o co Ci chodzi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 E, no to dawaj plytke wypas P4B533 na i845E - jakies 750 pln Myslalem, ze jak Lowend to cos tanszego ale w takim razie... :) ty chyba czytać nie umiesz :? Jak sie zapytal o plytki to rozwazalem najpierw tansze. Potem zaczeliscie rozmawiac o drozszych wiec zaproponowalem lepsza, wiec nie wiem o co Ci chodzi ? nie chce ddrów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o to Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 nie chce ddrów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeżeli tak to ja bym qpił Asus-a P4T533 (Intel 850E) właśnie sie nad tym zastanawiam, a powiedzcie mi czy oprócz asusa jest cos podobnego na i850e ? bo do asusa mam uprzedzenia Asus to Asus!!!!! no może Abit TH7-II th7-ll jest na i850 i nie obsluguje(oficjalnie fsb 533) i rimmow pc 1066 tez i jeszcze raz ::::: zadnych i845 i zadnych ddrow !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wolałbym juz plytke na sdramy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 E, no to dawaj plytke wypas P4B533 na i845E - jakies 750 pln Myslalem, ze jak Lowend to cos tanszego ale w takim razie... :) ty chyba czytać nie umiesz :? Jak sie zapytal o plytki to rozwazalem najpierw tansze. Potem zaczeliscie rozmawiac o drozszych wiec zaproponowalem lepsza, wiec nie wiem o co Ci chodzi ? nie chce ddrów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o to A no to z literka T :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 nie chce ddrów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeżeli tak to ja bym qpił Asus-a P4T533 (Intel 850E) właśnie sie nad tym zastanawiam, a powiedzcie mi czy oprócz asusa jest cos podobnego na i850e ? bo do asusa mam uprzedzenia Asus to Asus!!!!! no może Abit TH7-II th7-ll jest na i850 i nie obsluguje(oficjalnie fsb 533) i rimmow pc 1066 tez i jeszcze raz ::::: zadnych i845 i zadnych ddrow !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wolałbym juz plytke na sdramy sorki pomyliłem się :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 nie chce ddrów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeżeli tak to ja bym qpił Asus-a P4T533 (Intel 850E) właśnie sie nad tym zastanawiam, a powiedzcie mi czy oprócz asusa jest cos podobnego na i850e ? bo do asusa mam uprzedzenia Asus to Asus!!!!! no może Abit TH7-II th7-ll jest na i850 i nie obsluguje(oficjalnie fsb 533) i rimmow pc 1066 tez i jeszcze raz ::::: zadnych i845 i zadnych ddrow !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wolałbym juz plytke na sdramy jak chcesz być taki w 100% Intelowy to musisz mieć Intel Desktop D850EMV2 :mrgreen: a tak naprawdę to polecam P4T533 od Asus-a chyba nic lepszego nie dostaniesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Nie o to chodzi zeby byc barzo intelowy, poprostu potrzebuje miec szybki komputer do liczenia pewnych rzeczy (które na mojej obecnej celinie trwają po np kilka tygodni), no a p4 na ddrach nic nie daje bo one go tylko dławią, tak więc zdecydowałem sie na rimmy. A chce wydac tyle kasy, bo to co robie przyniesie mi o wiele wiecej kasy niz wydam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...