Mate Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Wzór1 Wzór2 Wzór3 Wzór4 Wzór5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 no bardzo ladne, szczegolnie 1wsze 2, jakie beda ceny / czas realizacji / czy mozna podeslac wlasny panel do wyciecia ? PS. to chyba nie to forum :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saygon Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 jak nie lubie tego typu rzeczy tak 4 mi sie podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 :roll: przenosze bo to raczej MODYFIKACJE niz CHLODZENIE :P a'propo chlodzenia - IMHO troche nieprzemyslane wzory bo nie biora pod uwage ze ktos moze chcialby sobie wrzucic wentylatorek z boku - ale to moje prywatne zdanie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Hueh. nr. 5., albo 1. Bo niebanalne :wink: ... Ale i tak moje prywatne projekty ladniejsze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 wypasione wzorki :D napewno laser :D podlanczam sie pod pytanie Witchhuntera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba_8 Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 :roll: przenosze bo to raczej MODYFIKACJE niz CHLODZENIE :P a'propo chlodzenia - IMHO troche nieprzemyslane wzory bo nie biora pod uwage ze ktos moze chcialby sobie wrzucic wentylatorek z boku - ale to moje prywatne zdanie :P Coraz bardziej skłaniam się do montowania wentyla w spodzie. Wzorek można sobie wtedy dowolny zrobić, wentyl nie przeszkadza, a nóżki 3cm są po 6zł/4szt na wolumenie. Włąśnie kupiłem tunel i będę się bawił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Śliczne wzorki! :twisted: Ja stawiam na jakiś zakład metalurgiczny i wzorki naniesione laserowo i wycinane wodą pod ciśnieniem szczelina po wodzie jakiś 1 mm 8) Więc jaka jest odpowiedz .... czekam..... gdzie takie cacka robią i za ile złociszy...????? A co do wentylatorów z boku budy to mi się osobiście nie podobają jeśli chodzi o wygląd (ale skuteczność chłodzenia wzrasta to fakt) chyba że jest ich np.5 i tworzą jakiś wzór to ujdą! 8) Wiatraki w dnie kompa to dobra sprawa ale jak komp stoi tuż nad podłogą to kurzu bedzie zabierał jak odkurzacz! :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasheX Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 czy mozna bedzie zamawiac wlasne wzory? np. podsylajac blache + grafike do wyciecia :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 czy mozna bedzie zamawiac wlasne wzory? np. podsylajac blache + grafike do wyciecia :>Dokładnie, bo te pokazane mi nie pasują, a żeby tak własny wzór... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Niop własny wzór to extra sprawa! :twisted: Ale ja jestem ciekaw odpowiedzi na pytanie ile złciszy to kosztuje i gdzie to robią stawiam na bank że jakiś zakład metalurgi?????? ...pozdrawiam...:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 to napiszesz gdzie takie cuda mozna kupic??? i za wiela ?? :roll: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 no ja kufa.... tez jestem zainteresowany wlasnym wzorem gdzie, co, za ile? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 3/4 :) ewentualnie 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 no i temat upadl :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 nomm mate sie rozpedzil i upadl :/ moze jeszcze sobie przypomni ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 mi tam sie te budy nie podocaja, najlepiej samemu zmodowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 nienajgorsze :) ale po pierwsze - wole swoj wzorek wyciac, po drugie - nie umiem :P :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 nienajgorsze :) ale po pierwsze - wole swoj wzorek wyciac, po drugie - nie umiem :P :lol: :) To takie odjechane pulpity robisz, a twierdzisz, ze nie wyciąbyś okienka? :) Przecież tu o to samo chodzi, moim zdaniem 2 lewe ręce to próba wytłumaczenia lenistwa, bądź braku wyobraźni, a przecież udowadniasz kolejnymmi wersjami, ze potrafisz... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 :D pomysl, ba, nawet gotowy wektor na otwor mam i to dosc ciekawy ale i skomplikowany :) (nie pokaze :P ) po prostu bylo by mi szkoda zniszczyc chiefteca jakby cos zle poszlo ;) czasami widze na forum niezle ksztalty i autora uparcie twierdzacego ;) ze zrobil to dremelem. przy niektorych to wierzyc sie nie chce :P nie wiem, moze wezme kawalek blachy, zostawilem sobie z poprzedniej budy, i pocwicze na nim :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 to ja mam pytanie czy można dostarczyczyć projekt i jak tak to jaka rzodzelczość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Nie chce tu pisać za Mate'a, ale to chyba tylko gotowe budy mozna od niegu kupić, więc wysłanie swojej pancernej blachy z chiefa do wycicecia 20 strzałeczek odpada :/ A dostarczanie własnego projekty / budy, w celu wycięcia wzoru miałoby najwieksze powodzenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 finalcell - pewnie zadna. jak juz to wektor :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...