mostom Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Mam na razie pamięci tak jak w podpisie. mam możliwość wymiany 512MB 333 na : 1. 512 TwinMos 400 2. 2x256 TwinMos 400. Co lepiej wziąć ? Czy ten dual jest warty tego coby obsadzić wszystkie banki ? Czy lepiej wziąć 512MB i wtedy zostanie mi jeszcze jeden bank wolny na wszelki wypadek. Poradźcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Mam na razie pamięci tak jak w podpisie. mam możliwość wymiany 512MB 333 na : 1. 512 TwinMos 400 2. 2x256 TwinMos 400. Co lepiej wziąć ? Czy ten dual jest warty tego coby obsadzić wszystkie banki ? Czy lepiej wziąć 512MB i wtedy zostanie mi jeszcze jeden bank wolny na wszelki wypadek. Poradźcie. Proste ze na dwie kosci po 256MB, masz w koncu DualDDR :D, wykorzystaj go :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Proste ze na dwie kosci po 256MB, masz w koncu DualDDR :D, wykorzystaj go :) Ale mam już jednego TwinMOS-a 256 MB 400 i jak dołożę kolejne dwa to nie będę miał już miejsca na dołożenie (jak będzie potrzeba większej ilości RAM-u). Dlatego pytam czy wydajność przy tym dualu warta jest obsadzenia wszystkich banków. A i jeszcze jedno - czy ktoś działał już z trzema pamięciami działającymi w dualu ? Czy to się sprawdzi - wszystki będą wtedy w dualu czy tylko dwie? W instrukcji napisano, że niby wszystkie - ale jak ma się to w praktyce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 a ja proponuje 1x512MB...........w przyszlosci moze sobie dokupisz druga taka kostke i bedzie 1GB Dual'a :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerzyR Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 a ja proponuje 1x512MB...........w przyszlosci moze sobie dokupisz druga taka kostke i bedzie 1GB Dual'a :wink: a czy nie mozna zrobic duala na slocie 3: 512 a na 1 i 2 : 2* 256MB Bedzie dzialal dual channel? JerzyR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 a ja proponuje 1x512MB...........w przyszlosci moze sobie dokupisz druga taka kostke i bedzie 1GB Dual'a :wink:i to jest najlepsze rozwiazanie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucasd Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Dual czy chce czy nie chce bedzie nie calkiem optymalny, po prostu sa dwa odzielne kontrolery I co chcesz czy nie chcesz przy 2 kosciach masz dual (chyba ze wlozysz do 1 i 2) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 a ja proponuje 1x512MB...........w przyszlosci moze sobie dokupisz druga taka kostke i bedzie 1GB Dual'a :wink: Rob jak mowi, bo dobrze gada :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...