uszek Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Doradzil mi kumpel zeby kupic płyte EPOX 4pead I845E do tego procesor celeron 2400 S478 i pamiec twimnos ddr 512 PC400 za 1170zł Myslałem sam o płycie epox 8rdae z athlonem 2,5 Barton i ddr 512 za 1280 zł do tego mam juz kupiny wentylator spire falcon rock II jak uwazacie co sie bardziej opłaca???Co ejst lepsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Cytat Doradzil mi kumpel zeby kupic płyte EPOX 4pead I845E do tego procesor celeron 2400 S478 i pamiec twimnos ddr 512 PC400 za 1170zł Myslałem sam o płycie epox 8rdae z athlonem 2,5 Barton i ddr 512 za 1280 zł jak uwazacie co sie bardziej opłaca???Co ejst lepsze Zmień kolegę bo ten Cię bardzo oszukuje - może Cię nie lubi :lol: :lol: jasne że zestaw na Bartonie jest nieporównywalnie lepszy. Jak można bartona porównywac do Celerona :lol: :lol: :lol: dla tego bartona to szukaj konkurencji tak w okolicach P4 2,4 HT (800) i wyżej co do 8RDAE to nie sugeruj się pisem na www.komputronik.pl bo ta płyta nie jest na Nforce2 400 ultra tylko na Nforce2 400 czyli nie ma DualDDR - o ile wogóle dual jest Ci potrzebny a jak już chcesz na Nforce 2 to na przykład: Soltek - 75frn2 - jakieś 380zł barton 2500+ - 408zł DDR 512 twinmos PC400 - 446zł razem 1234 zł plus jakiś coolerek na tego bartona albo 2 x256 twinmos PC400 czyli 473zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Cytat Doradzil mi kumpel zeby kupic płyte EPOX 4pead I845E do tego procesor celeron 2400 S478 i pamiec twimnos ddr 512 PC400 za 1170zł Myslałem sam o płycie epox 8rdae z athlonem 2,5 Barton i ddr 512 za 1280 zł do tego mam juz kupiny wentylator spire falcon rock II jak uwazacie co sie bardziej opłaca???Co ejst lepsze co ty bartka z celiną poruwnujesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BYŁO SZUKAJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uszek Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 hmm tak widze ze w innym sklepie dostane płyte na bartonie i ddr tylko o 2 zł wiecej niz tego celerona:) A TAK NA MARGINESIE TO BYŁEM BARDZIEJ PRZEKONANY DO BARTONA ale sie pytam bo WY sie lepiej znacie TO wybierzcie mi płyte pod athlona z tych ponizej EPOX 8RDA3 NFORCE2 SOCA AGP8 DŹWIĘK EPOX 8RDA3I NFORCE2 SOCA AGP8 DŹ6/SIEĆ EPOX 8RDAE NFORCE2 SOCA AGP8 DŹWIĘK i barton bedzie chodził na coolerku jak wspomniałem SPIRE A dual ddr nie mam pojecia do czego to jest i nie wiem czy bedzie potrzebne szukałem na Goglach do czego to jest ale nic konkretnego nie znalazłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 wpisz "dual ddr" do wyszukiwarki tłika i bedziesz czytal do jutra :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uszek Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Z tego co widze w topicach na forum to praktycznie dual ddr to niewiele daje a ja zamierzam kupic 512 w jednej kosci i przynajmniej przez 2 lata nie kupowac wiecej amieci:) a jak juz kupic to tez 512:) wiec nie ma sensu ten dual ddr Poradzcie mi ktora płyte wziac pod tego bartona??!!!!!!!!!!!Bardzo prosze bo ja sie nie znam na tym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Cytat ,.......................... płyte wziac pod tego bartona??!!!!!!!!!!!Bardzo prosze............ nie zadawaj głupich pytań tylko poszukaj oststnio dużo o tym rozmawialismy !! :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Cytat Cytat ,.......................... płyte wziac pod tego bartona??!!!!!!!!!!!Bardzo prosze............ nie zadawaj głupich pytań tylko poszukaj oststnio dużo o tym rozmawialismy !! :twisted:Co ci się stało z płytą RIP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Cytat Co ci się stało z płytą RIP sorki za oFF topik a zebym to ja wiedział do diabła z tym wszystkim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 jak juz musisz brac Epoxa na nf2 to wez 8RDAE ,chyba ze 8RDA3 bedzie max 20pln drozszy (nie orientuje sie w cenach tego sprzetu) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uszek Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Cytat jak juz musisz brac Epoxa na nf2 to wez 8RDAE ,chyba ze 8RDA3 bedzie max 20pln drozszy (nie orientuje sie w cenach tego sprzetu) To co radzisz brac z chipsetem via??? A z cenami epxów to jest tak: EPOX 8RDA3 NFORCE2 SOCA AGP8 DŹWIĘK 385 zl EPOX 8RDA3I NFORCE2 SOCA AGP8 DŹ6/SIEĆ 388 zł EPOX 8RDAE NFORCE2 SOCA AGP8 DŹWIĘK 338 zł EPOX 8RDA+ NFORCE2 SOCA AGP8 DŹ/SIE/FIRE 434 zł Ktorego tu wybrać zeby był dobry i w miare tani:)Myslałem o tym ostatnim ale on tez sporo wiecej kosztuje od reszty zreszta 8rdae jest rowniez dobry!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 kup 8rda3 za ok. 385 zeta...b.dobra plyta...skladalem na tym sprzet kumplowi i chodzi super... btw. jak radzili poprzednicy zmian kumpla :wink: :wink: ja balbym sie nawet u niego czegos sie napic...moze ma zle intencje i chce Twojego nieszczescia :wink: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 jak na moj gust to szkoda doplacac 50pln za duala,ktorego nawet nie obsadzisz przez 2 lata koscmi wez 8RDAE jak juz mialbys kupowac plyte za 380pln to radze Abita KV7 za dwa lata jak bedziesz kupowal dysk twardy to podlaczysz bez problemu (bo juz pewnie same SATA beda) a do 8RDA3... kolejne 100pln na kontroler SATA na pci wydasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uszek Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 HEH serial ata nigdy w zyciu tego nie mbede miał tata ma to w pracy i jak podłaczy ten dysk to ze 4 razy wolniej wszytsko idzie niz na cawiaze z 8MB cache. Jeszcze to mnie boli ze 8rdae ma tylko 2 kanałowy dzwiek:( i mam tylko Geforca 2MX 32Mb z 4xAGP Chuyb zdecyduje sie na epoxa 8RDA3I bo tak naprawde to chyba jest 8RDA3+ i nie jest wcale droga co o tym myslicie:)??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 jak zalezy ci na dzwieku to Abit KV7 ma wyjscie na 5.1 zintegrowany i nawet wyjscie optyczne ma gdyby bylo potrzebne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uszek Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 ale abita jakbym chciał kupic to musze w internecie bo w oklicy w zadnym sklepie nie ma takiego cuda zreszta epoxy sa tylko w dwóch tak to jest jak sie mieszka na podkarpaciu a na dzwieku mi nie zalezy bardzo ale kazdy chyba wie ze jesli mozna lepsze dostac to sie kupuje lepsze:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 jezeli nie mozesz kupic innych to rzeczywiscie Epox bedzie najlepszym wyborem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Cytat ale abita jakbym chciał kupic to musze w internecie bo w oklicy w zadnym sklepie nie ma takiego cuda zreszta epoxy sa tylko w dwóch tak to jest jak sie mieszka na podkarpaciu a na dzwieku mi nie zalezy bardzo ale kazdy chyba wie ze jesli mozna lepsze dostac to sie kupuje lepsze:) Przejedz sie do Rzeszowa tam napewno znajdziesz tego ABIT'a chocby na zamowienie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uszek Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Sh4d0W a moze wiesz gdzie w okolicy jest giełda komputerowa zeby sprzedac płyte ram itd bo widze ze mieszkasz niedaleko mnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 nie no LOL zmieniaj kolege na biegu no nie moge :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDi Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Cytat Sh4d0W a moze wiesz gdzie w okolicy jest giełda komputerowa zeby sprzedac płyte ram itd bo widze ze mieszkasz niedaleko mnieNo w Rzeszowie o ile wiem to gieldy nie ma. Co za dziura :( to miasto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...