KOala Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Niestety nie mogę nic znaleźć, mieszkam w bloku- jednak wokół same starsze osoby i brak jest chętnych na wsółdzielenie NEO? Może ktoś wie gdzie uderzyć. Mam możliwość ustawienia u mnie na X piętrze anteny nadawczej! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 http://www.tinet.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Dzięki za namiary, póki co nie otwiera się: błąd HTTP 500, może to przez proxy- spróbuję w domku! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timm Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 http://www.tinet.pl Stary po co podales tego linka. :[ Ryczec mi sie chce jakie ja mam mozliwosci w krakowie a co isnieje w Lodzi buuuuuuuuu. ps jak ktos ma namiar na podobna firme w krakowie niech tez napisze :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Niestety dwa dni temu napisałem maila i tinet milczy :(! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 zadzwon 0603942 042 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Zadzwonię, ale tak przy okazji czy to jest jakiś problem odpowiedzieć na maila dla kogoś kto żyje z netu (czyli dostęp ma on-line)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brodzio Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 po..je..by.., jaka firma daje 512 za 60 zika parodja ludzie nie biezcie takiego shitu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 brodzio ostrzezenie za przklinanie zastanow sie co piszesz w ofercie jest DO 512 a nie gwarantowane 512 a poza tym znasz ta firme ze mowisz ze to gowno ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...