arthi Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Wiem, ze troche pozno sie obudzilem, ale tak jakos wyszlo... Czy dostane jeszcze gdzies takiego Athlona z dobrej serii, poza allegro, bo tam ceny sa wprost proporcjonalne do n... kupujacych!! Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 WGK, tylko i wyłącznie. i nie kupuj przez żaden sklep, ja kupiłem niedawno 1700+ w sklepie i taki badziew że poezja, poszedł tylko na 2000+,wwalili mi serie A0 za późno zacząłęm bywać na forum....:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Ja prawdopodobnie bede sprzedawal swojego :D Moze wymienie na cos mocniejszego. Seria 302 chodzil juz na 2300MHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Na allegro obecnie kilka osob sprzedaje serie 0302, musisz sie rozejrzec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 no tak na allegro... za ~300zl ja raczej myslalem o jakims 1800+ w normalnej cenie!! PS. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=16308417 smiechu warte, to duuuzo bardziej oplaca sie kupic tego nowego durona i chyba wlasnie tak zrobie, tylko zastanawiam sie czy ruszy na KT133A Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 WGK, tylko i wyłącznie. i nie kupuj przez żaden sklep, ja kupiłem niedawno 1700+ w sklepie i taki badziew że poezja, poszedł tylko na 2000+,wwalili mi serie A0 za późno zacząłęm bywać na forum....:( Zależy od farta. Ja kupiłem w sklepie serię 0302 - i kręci się jak ta lala. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Ale kiedy, i w jakim sklepie Ja swojego kupowałem z miesiąc temu, i był tylko już w jednym miejscu w mojej metropolii. Dałem 259 zeta i dostałem wielkie shit.Też liczyłem na farta, ale mi sie nie pofarciło i dostałem wielkie shit. Naprawde jedź na giełde do Wawki i będzie najlepiej.Sam sobie wybierzesz serie i zapłacisz przyzwoitą cenę, na bank taniej niż w sklepie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 mozesz kupic ode mnie, moglbym sprzedac JIUHB0302 za jakies 200 jak mowil jonathan chodzi 2,3 GHz ale trzeba juz wysoko mierzyc z napieciem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Lublin - Comp -> maja kilknascie boxowych 1800+ prawdopodobnie dlt3c... dzisiaj gadalem poprzedni ktorego testowalem od nich biega na 2166mhz (13x166) na napieciu 1,6v :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavers Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Teraz aktualnie lepiej Thortony brać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Teraz aktualnie lepiej Thortony braća ruszy na KT133A?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavers Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Tego nie wiem, ale to skastrowany Barton więc nie wiem na 100% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliver Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Mam na sprzedaz AthlonaXP 1700+ 0,13u z serii 0251 ( http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=19982). Bez podnoszenia napiecia, czyli na 1,6V, chodzi w pelni stabilnie jako 2200+(1826MHz), a na 1,625 jako 2400+. Istnieje mozliwosc sprzedazy za posrednictwem allegro.pl. Kontakt: gg 2595999 [/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...