Gość doc Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Witam Czy moglibyscie napisac, w jaki sposob mozna zgrac sygnal TV na kompa? Uzywalem juz Virtual Duba i nic. Nie wykrywa sygnalu i tyle. Podkreslam, ze inni uzytkownicy (szukalem w innych postach) nie mieli z tym problemu bo przesylali obraz przez composyta ale ja mam kabel S-Video. Prosze o instrukcje 'krok po kroku' (od podlaczenia kabla do wcisniecia przycisku 'record' bo juz mnie kur... bierze z ta karta :? :cry: :evil: Pozdro, Wojtek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Karta jest VIVO, jak pamiętam. Sterowniki WDM masz zainstalowane? Jak dokładnie podłączasz do TV? Przez przejściówkę euro? A kierunek sygnału w przejściówce masz dobrze ustawiony? Podłączasz do odpowiedniego wejścia na karcie? Jaki masz system? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Sprawdz tez wersje VirtualDuba, bo od 1.54 (jak dobrze pamietam) w dol nie rozpoznawal urzadzenia przechwytujacego ATI WDM Rage Theater Video... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...