2002JSQ Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Zaktualizowalem przed chwila BIOS swojej plyty glownej do wersji 3.9 i pojawil sie problem... Komputer odpala sie, ale w momencie gdy ma przejsc do tej tabelki z konfiguracja i bootowania, miga tylko kursor i zadnej reakcji... Pisze teraz wlasnie z tego komputera, ale na 10 prob, system odpalil tylko 2 razy po twardym resecie... Czy ktos spotkal sie juz z czyms takim? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 A po aktualizacji wszedłeś do biosu i zrobiłeś Load Bios Setup Default, następnie wyszedłeś z zapisaniem zmian, wszedłeś ponownie i poustawiałeś jak ma być, rastart i nie chce chodzić. Czy tego nie zrobiłeś? Bo jeżeli tak to nie mam pojęcia co może mu nie pasować, na pewno dobry bios do płyty, rev itp. Jeżeli tak to nie było post'a. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Nie wiem co to bylo... Po dwudziestu probach udalo mi sie uruchomic komputer w trybie DOS i przywrocilem wersje 3.7. Teraz jest OK... chgyba z nowej zrezygnuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...