Liskoski Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 MAm karte pixelView PV-TV304P+ no ichcialbym nagrac sobie jakis film... na standardowym programie 10 sek zajmuje chyba ze 100 mb! uzylem iuVCR i nic bo ten znow dobrze kanalow nie lapie (na kablowce mam z 50 a on ledwie 4 widzi). Prosilbym o podanie dobrego programu ktory moglby nagrywac i kompresowac w czasie rzeczywistym... Nadub tez odpada bo nie widzi tej karty :( plz help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Virtualdub Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 nie wykrywa kraty :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Masz zainstalowane stery do karty? Z jakiego systemu korzystasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 xp || do karty stery 2.3.75.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 obraz nagrywasz nieskompresowanym avi, a porzniej kompresujesz na np divx (bo w czasie rzeczywistym to mozesz sobie na mpg robic, ale nie polecam jedynie jak bedziesz chcial zrobic svcd od razu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 tylko maly problem... 6sek filmu to bylo chyba ze 120 mb... wiec 2h na dysk mi nie wejdzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulik Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 obraz nagrywasz nieskompresowanym avi, a porzniej kompresujesz na np divx (bo w czasie rzeczywistym to mozesz sobie na mpg robic, ale nie polecam jedynie jak bedziesz chcial zrobic svcd od razu) Najlepiej jest na żywo kompresować wstępnie przy użyciu np kodeka Indeo lub huffyuv (znajdziesz na stronie: )]http://softodrom.ru/get.php?id=4064). Dopiero później możesz kompresować na Divx lub w coś innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 VirtualVCR jest dobry sam mam pixelview i normalnie w ixvidem i divxem zgrywałem filmy 640 na 480 itd pozdrówka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McAron_12 Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 a przy okazji...potrzebuje nowa wersje borga...skąd moge sciągnąc...nie mam czasu szukac i dlatego prosze o pomoc...wiecie jeszcze mam sygnał c+ w kablu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinokio Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Programem InterVideo WinDVR nagrasz wszystko w mpg1 lub mpg2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...