dash Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Siema mam wielka prosbe mam problem ze sciagnieciem podcza rejestracji neostrady id i pinu. Po wpisaniu swoich danych klikam -->Dalej i otwiera mi sie stronka na ktorej powinienem sciagnac id i pin. Zamiast tego pojawia mi sie==> Błąd podczas wykonywania kodu PL/SQL: ORA-06550: linia 21, kolumna 3: PLS-00103: Napotkano symbol "ELSIF" gdy oczekiwano jednego z następujących: . ( * @ % & = - + ; < / > at in is mod not rem <> or != or ~= >= <= <> and or like between || ORA-06550: linia 21, kolumna 41: PLS-00103: Napotkano symbol "=" gdy oczekiwano jednego z następujących: := ; not null default character i dzieje sie tak caly czas.Dzwonilem do tele komuny :) i powiedzieli mi ze to jest sprawa informatyczna :(.MAM NADZIEJE ŻE KTOŚ MI POMOŻE!!!!!! i powie co mam zrobic . narka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 dash: my Ci nie pomozemy :? to oni Ci musza wszystko zrobic:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czysty Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Witaj! Dzwoń na infolinie 800102102 pod numer 2 - pomoc techniczna. To jest ewidentny błąd po stronie tepsy. Mówisz gostkowi że masz taki błąd, a gościu za chwilkę podaje Ci ID i PIN. PS. dzisiaj miałęm ten sam problem :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 mam ten sam problem walcze z tym id i pinem juz 2 dni a co sie dodzwonie do infolini (przewaznie kolo 3 w nocy) to mi ten glab z tepsy mowi ze nie mozna nic zrobic, <span style="color:red;">[ciach!]</span>ica mnie strzeli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...