Skocz do zawartości
tra

GF 2 Ti

Rekomendowane odpowiedzi

mam GF 2 Ti i montuje tzn kupiłem i chce zamontować do niego układ chładzący ZM80A-HP powierzchnia 1200cm3!!!

standartowo karta dziala na 225/401

chiałbym sie dowiedziec na ile moge podkręcic owa karte??

czy da rade na 300/500

dziekuje za odp pozdrowka

moze dołozyc do tego jeszcze na ten radiator wiatrak ZM-OP1???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

idzie na 308/480 bez artefaktow - na oknie przy 8 stopniach - normalnie to gdzies 300/470 - Vagp nic nie daje - ani jednego MHz.

PS Jezeli faktycznie masz pamieci 6ns a nie 5ns to ciesz sie ze one w ogole chodza na 400 bo ich nominalna czestotliwosc pracy to 2000/6 czyli 333,3 - wiec podkrecanie bedzie boskie - ja mam 5ns a w dwa tygodnie po tym jak ja kupilem (bo kupilem ja jako GF2Pro tyle ze byla juz z nowym chipem - Ti) wypuscili prawdziwa wersje GF2Ti z DVI - kosztowala 80zl drozej i miala 4ns :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OT - czy ktos moze dac mi namiary na Vmem i Vcore moda do mojej grafy (GF2Pro z chipem Titanium od Leadteka) - ale moze byc do dowolnej - bo karta ma "typowe PCB" - przynajmniej tak mi sie wydaje - i jeszcze jakies cos np do zmiany timingow - bo grafa to ostatnia rzecz na mojej liscie zakupow bo i tak za duzo nie gram a pobawic bym sie pobawil - rdzen jest na 2V a mem na 3.3V - na ile to mozna dac?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...