tra Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 mam GF 2 Ti i montuje tzn kupiłem i chce zamontować do niego układ chładzący ZM80A-HP powierzchnia 1200cm3!!! standartowo karta dziala na 225/401 chiałbym sie dowiedziec na ile moge podkręcic owa karte?? czy da rade na 300/500 dziekuje za odp pozdrowka moze dołozyc do tego jeszcze na ten radiator wiatrak ZM-OP1??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Jak nie sprawdzisz to sie nie przekonasz Moze najpierw zobacz czy pojdzie 250/450 ? Na tym co masz teraz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Jakiego ty masz ty tego G2 Ti ( firma, model itp. ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 :evil: http://www.mik.website.pl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Jakiego ty masz ty tego G2 Ti ( firma, model itp. ). Prolink pamieci 6ns geforce 2 titanium 64mb DDR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 hm.. sadzac po czasie dostepu pamiatek to raczej duzo z nich nie wykrecisz:/ ale nie dowiesz sie az nie sprobujesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Jakiego ty masz ty tego G2 Ti ( firma, model itp. ). Prolink pamieci 6ns geforce 2 titanium 64mb DDR A czy Ti-ki nie powinny mieć taktowania na rdzeń 250Mhz , mój Asusik tak miał. :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZTANGIEL Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 kumpel miał gf2ti (firmy nie pamietam) , pamiec stable chodziła mu na 490 kostki samsunga. ale rdzen standardowo miał na 250 :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Mozna bylo poszukac : http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=116...ghlight=prolink Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimrod Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 również mam prolinka Gf 2Ti ale on jest 250/400 a poszedł 275/440 na standardowym coolerku i bez radiatorów na pamiątki, wyżej występowały artefakty w 3dmarku 2001 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 GF2Ti kręcą się raczej cieniutko i 300/500 to marzenie, chyba że na FC lub WC. a najlepiej jest podkręcać i testować - najlepsza i podstawowa metoda sprawdzania ile pójdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 moj idzie 305/475 :D tak pi razy oko - wlasnie robie testy z Vagp - skobncze to dam wyniki - chldozenie standard + radiatory niebieskie Tt na 6 kosciach bo na 2 zachodzi radiator :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 dziekuje wszystkim za odpowidzi!! mam pamieci samsunga ale to i tak niewiele zmieni!!! hmm zalmana porzyczylem na proby wiec postetuje ale chyba wyjdzie na to ze ebde musial kupic nowego gf:P jeszcze raz dzieki pozdrowka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 idzie na 308/480 bez artefaktow - na oknie przy 8 stopniach - normalnie to gdzies 300/470 - Vagp nic nie daje - ani jednego MHz. PS Jezeli faktycznie masz pamieci 6ns a nie 5ns to ciesz sie ze one w ogole chodza na 400 bo ich nominalna czestotliwosc pracy to 2000/6 czyli 333,3 - wiec podkrecanie bedzie boskie - ja mam 5ns a w dwa tygodnie po tym jak ja kupilem (bo kupilem ja jako GF2Pro tyle ze byla juz z nowym chipem - Ti) wypuscili prawdziwa wersje GF2Ti z DVI - kosztowala 80zl drozej i miala 4ns :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Ja też mam gf2 Ti od Prolinka, standardowo rdzeń chodzi na 250 a pamiątki na 400, bez dodatkowego chłodzenia chodzi na 270/450 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 a ja mam mx440 z pamięciami 6ns i 450 MHz na pamięciach śmiga, bez v-modów itp. kwestia timingów pamięci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 OT - czy ktos moze dac mi namiary na Vmem i Vcore moda do mojej grafy (GF2Pro z chipem Titanium od Leadteka) - ale moze byc do dowolnej - bo karta ma "typowe PCB" - przynajmniej tak mi sie wydaje - i jeszcze jakies cos np do zmiany timingow - bo grafa to ostatnia rzecz na mojej liscie zakupow bo i tak za duzo nie gram a pobawic bym sie pobawil - rdzen jest na 2V a mem na 3.3V - na ile to mozna dac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...