kapi32 Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Mam solteka SL-75FRN2-RL.do środka włożyłem dwie kości pamięci ddr 2700. ale w biosie pokazuje mi się że cytuje: memory frequency is 133mhz. w biosie nic się nie da zmienić(mam najnowszego) :twisted: CO ROBIĆ POMÓŻCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 no to ja odesle cie do FAQ i poczytania conieco podstaw OC bo zapewniam cie ze wszystko z twoim biosem jest OK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 wszystko jest ok tylko memorki chodza synchro z cpu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi32 Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 FSB procka jest na 200mhz, a pamiątek po wgraniu tego biosa, nie moge ręcznie ustawiać. Pamięci to na bank 2700. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...