PJOTR Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Witajcie, mam dosc wazne pytanko i nie moglem na nie znalezc odpowiedzi wiec pisze topic. Mianowicie, gdy podkrecam mojego procka athlona xp 1700+ ( palomino ) to w biosie przestaje byc pokazywana temperatura procka. Mam w tym polu 0 C. Domyslam sie ze to wina tej plyty.. ale czym moze byc to spowodowane ? Oczywiscie plyta jak w temacie DFI Ad77 PRO. pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 jak bys dobrze przeszukal forum to bys wiedzial ta plyta juz tak ma ze po zmianie fsb odczyt temp szaleje taka wada konstrukcyjna -troche utrudniajaca zycie bo przy podkrecaniu nie mozna kontrolowac temp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PJOTR Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 I nie ma na to zadnej rady, zadnych latek ? Podkrecanie bez temp. moze byc nielada uciazliwe ;[ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...