ziomek Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 co sadzicie o tej chlodniczce http://onet.allegro.pl/show_item.php?item=16488140 ??[/url] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 strasznie drogo jak za taki san Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 to chyab nie ejest real foto to takiesamo jest na innej aukcji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 to chyab nie ejest real foto to takiesamo jest na innej aukcji A skąd wiesz, ze TO nie jest prawdziwe, a z innej aukcji jest skopiowane :P Wysłąłęm do gościa maila z porśbą o wiecej zdjec i stwierdzam, ze nagrzewniczka ma bdb stosunek jakość / cena (na szrocie są w stanie wiadomo jakim po 30 zł a za wypolerowaną liczą sobie 80zł więc...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba_8 Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 A szczelna? Ja już dwie miałem i musiałem wrócić do radiatorka, którego dostałem na początku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 a jeszcze detal syf w środku jak chcesz ją dobrze wyczyścić do 20zł w plecy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba_8 Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 I wtedy zaczyna kapać... Już to przerabiałem, nie polecam. Lepiej wyjdziesz kupując nową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 a ta http://onet.allegro.pl/show_item.php?item=...o+obserwowanych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 aluminiowa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makatiel Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Na poczatku tej licytacji byly 4 sztuki. Stalem sie szczesliwym posiadaczem jednej z nich:) http://www.wodacooling.prv.pl O to jak chlodnica wygladala na poczatku i jak teraz, ale jeszcze nie jest to efekt koncowy. Dopiero dzisiaj dostalem papier wodny >500. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 buhehe jesli myślisz że to jest ładna to sie mylisz ale co ze środkiem nie wiesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 korozja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 kamień słaba wydajność Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 A ja już gdzieś widziałem tą pomalowaną na czarno... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 powiedzał bym że za taką chłodniczke to 30zł to się opłaca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Ja dostałem taką za 30 zł http://republika.pl/cepek179/index.htm PS.Po "oczyszczeniu" wygląda ona tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 kamień słaba wydajność butelka octu + 24h i kamień zniknie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 z grubsza warstwa nie poradzisz sobie - wszystkie metody nie inwazyjne niszcza tylko cienka warstwe z powierzchni jak jest grubsza to nie wyrobilbys na ocet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 dokładnie trzeba urzyć środkuw na kwasach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...