MIR Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 A wedzie ten cooler do Modecom Imperial + Abit BD7II ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palmer Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Cześć! Jak w temacie. Chodzi o to, czy obejdzie sie bez ewentualnych cięć metalu oraz oczywiscie o komfort (de)montazu procesora, chłodziwa, bez wyciągania płyty głównej. Pozdr., Przem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Wejdzie ten zalmanek spoczko do Antec MidiTower Plus View 1000 AMG EU na chaintech'a 7NJL1? Juz patrzylem na tabelki ale wole sie upewnic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRX Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Wejda nawet dwa, jeden obok drugiego :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 a moze zamiats tegop zalmana to thermalrighta radiator z heatpipe miedziany plus wentyl papsta max12dB? wentyl daje znacznie mniej dB niz zalman(silentmode 20dB-25normal)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Mam pytanie czy ten Zalman wejdzie na MSI K7N2 Delta-L i obudowe Tracer TRO-595 ??? A i ile ten zalman waży, bo nie wiem czy moja płyta go utrzyma ( nie ma otworów wokół socketa :( :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Wejdzie ten zalmanek spoczko do Do obudowy napewno wejdzie, ale obawiam czy sie zmieści obok wentylatora czipsetu, ktoś na forum już miał podobny problem i założył radiator Zalmana ( niebieski ) na czipset i wszystko się zmieściło na styk :? Z tego co pamiętam to było na płycie Epox :), ale ułożenie czipsetu/slotu podobne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 No i ...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Sry ale mi cos nawalilo i kilka razy dalem posta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palmer Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Cześć, Najwyraźniej nie zwróciliscie uwagi na mój (pod)temat postu, który brzmiał: "Tandem Abit IC7-G, CNPS7000-Cu i Chieftec MX-01 pasuje?" W związku z tym, ze zaszlo nieporozumienie, ponawiam swoje pytanie :) Dodam jeszcze, czy do takiego zestawienia pasować będzie dodatkowo radiator na NB Zalman ZM-NB47J ? Czy montuje się go na tej konkretnej MoBo na klej, czy stosuje się jakies zatrzaski? Kolejne pytanie: Czy dostraczana razem z Zalmanem pasta termoprzewodząca jest dobrej jakości, czy tez lepiej zakupic osobno jakas na bazie srebra. No bo skoro wydaje sie az tyle na taki cooler, to lepiej juz miec pewnosc co do jakosci. Pozdr., Przem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Ja tez ponawiam moje pytanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRX Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Ja tez ponawiam moje pytaniePrzeciez ty juz dostales odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...