Przemo Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Poradźcie którą z tych pompek <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> do układu. Czy dokładać te 60 zł do 1200l/h czy 600l/h starczy do układu w którym ma być chłodzony na razie tylko procesor a w przyszłości ew NB i GPU (a może i zasiłka też) procek jak w podpisie. A może jakiś tańszy odpowiednik takiej klasy (pompka najlepiej niezatapialna) poradźcie i proszę nie piszcie SZUKAJ bloczek planuje coperfielda dać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Dokladasz 60PLN i masz pompe 2x wydajniejsza to chyba wystarczy . Jesli nie jestes zasobny w kase to zobacz moze MJ1000. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 mj 1000, z ostatnich opini ktore pozbieralem wynika jasno ze za ta cene ta pompka rzadzi, w dodatku jest oryginalnie na inline Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyriC Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 A moze Hydor Seltz L30, byl nawet topic o niej. Co prawda jeszcze czekam na przesylke ale mam nadzieje ze na dniach ja otrzymam, wtedy napisze cos wiecej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 a co sądzicie o tej http://www.hailea.com/english/shuizu/hx6530_d.htm znalazłem taką na alle3gro za 115 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Bardzo duza i bardzo glosna! Ogólnie :? Za ta cene lepiej kup sobie PH802... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzaq Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 a ja zamowilem 1250 i mysle ze jest warta swojej ceny, nawet jesli trzeba dluzej kaske skladac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Ja mam Eheima 1048 i spokojnie ciagnie 3 bloki: wiercony na CPU wiercony na GPU frezowany na NB Nie pamietam gdzie, ale czytalem (polskie) porownanie Eheima 1048 i 1250 z ktorego wynikalo, ze nie bylo w testowanym ukladzie prawie zadnej roznicy niedzy tymi pompkami. Na pewno zalezy to od skomplikowania ukladu, grubosci wezy i wielu innych, ale takie byly wnioski Ja ze swojej 1048 jestem BARDZO zadowolony >>> power i cisza w jednym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Co znaczy, ze ciagnie 3 bloki? Aquael 250l/h tez niby bedzie dawal jakis przeplyw przy takim ukladzie co nie znaczy, ze bedzie to dobra pompka. Im wiekszy przeplyw, tym wieksza wydajnosc. Zgadzam sie, ze EHIMy sa swietne, szkoda tylko, ze drgaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Co znaczy, ze ciagnie 3 bloki? Aquael 250l/h tez niby bedzie dawal jakis przeplyw przy takim ukladzie co nie znaczy, ze bedzie to dobra pompka. Im wiekszy przeplyw, tym wieksza wydajnosc. Zgadzam sie, ze EHIMy sa swietne, szkoda tylko, ze drgaja. Ciagnie :arrow: w moim rozumieniu znaczy to tu tyle, ze najpierw mialem blok tylko na CPU, pozniej dolozylem na GPU, jeszcze pozniej na NB i nie zauwazylem duzej roznicy w sile strumienia przeplywajacej wody... Te 600l/h Eheima jest czasem lepsze niz 1000l/h niejednego innego producenta. A swojego Eheima cenie przede wszystkim za bezglosna prace - dobrze zamocowana pompka nie drga i jest bezglosna (tak jak u mnie) :idea: Zobacz np to chociaz tu jest porownanie Eheima 1250 do PowerHead'a 802 - ale zawsze daje to jakis obraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...