Skocz do zawartości
kielkac

Ile jestescie sklonni dac za...

Rekomendowane odpowiedzi

przepraszam za niepelne informacje, procek jest slotowy. sprzet nie nalezy do mnie, po prostu upgrade'owalem gosciowi komputer i to mu zostalo, mysle ze sie tego pozbedzie, ale za ile to zalezy od tego ile dacie..

dzisiaj lub jutro bede u niego to zapytam, czy pogoni sprzet za cene jaka proponujecie.

aha, sprzet ma 2,5 roku jesli to wazne...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i jeszcze jedno: NIE bojcie sie intela 820, moze to i byl niewypal, ale w przypadku tej plyty latalo wszystko jak trzeba przez caly okres czasu (2,5 roku) w dosc rozbudowanej konfiguracji (dvd, cd-rw, tuner tv, drukarka, webcam, modem itd.) nie bylo nawet problemu ze wspolpraca dwu tak roznych modulow pamieci...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za płytę nie dałbym nawet złamanego grosza, intel 820 + pamięci SDRAM to jeden wielki niewypał w starej i znanej firmie TCH Components kupiłem kiedyś Asusa P3C 2000 na intelu 820,- jedna wielka porażka, a płytka kosztowała prawie 1000 zł, zawoziłem ją do serwisu chyba z 5 razy, bo wiedziałem, że cuda które dzieją się z moim kompem są spowodowane tą właśnie płytą, a ściśle mówiąc współpracą owego i820 z SDRAM-ami i tak długo się upierali, że płyta jest stabilna, aż któregoś wspaniałego dnia Asus wydał im oświadczenie w którym przyznał, że wszystkie płyty na i820 + SDRAM to pomyłka i wtedy bez szemrania musieli mi oddać kaskę, /pomijam już beznadziejną wydajność tegoż Chipa o wiele gorszą niż o wiele starszego BX-a/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za płytę nie dałbym nawet złamanego grosza, intel 820 + pamięci SDRAM to jeden wielki niewypał w starej i znanej firmie TCH Components kupiłem kiedyś Asusa P3C 2000 na intelu 820,- jedna wielka porażka, a płytka kosztowała prawie 1000 zł, zawoziłem ją do serwisu chyba z 5 razy, bo wiedziałem, że cuda które dzieją się z moim kompem są spowodowane tą właśnie płytą, a ściśle mówiąc współpracą owego i820 z SDRAM-ami i tak długo się upierali, że płyta jest stabilna, aż któregoś wspaniałego dnia Asus wydał im oświadczenie w którym przyznał, że wszystkie płyty na i820 + SDRAM to pomyłka i wtedy bez szemrania musieli mi oddać kaskę, /pomijam już beznadziejną wydajność tegoż Chipa o wiele gorszą niż o wiele starszego BX-a/

moze ktos da chociarz zlamanego grosza ? :-) :-) :-) :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi