kielkac Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 ... plyte msi na intel 820, pentium iii 733 mhz oem z coolerem, sdram infineon pc100 222 128 mb, sdram "blizej nieznanej firmy tajwanskiej" pc133 128 mb. calosc, albo osobno..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Ile chcesz za samego proca?? Bo może sprawiłbym brajdalowi prezent (do tej pory lata na baleronie 300A@450). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 no wlasnie ile za tego procka? i czy to jest fcpga, czy slotowy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 przepraszam za niepelne informacje, procek jest slotowy. sprzet nie nalezy do mnie, po prostu upgrade'owalem gosciowi komputer i to mu zostalo, mysle ze sie tego pozbedzie, ale za ile to zalezy od tego ile dacie.. dzisiaj lub jutro bede u niego to zapytam, czy pogoni sprzet za cene jaka proponujecie. aha, sprzet ma 2,5 roku jesli to wazne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 i jeszcze jedno: NIE bojcie sie intela 820, moze to i byl niewypal, ale w przypadku tej plyty latalo wszystko jak trzeba przez caly okres czasu (2,5 roku) w dosc rozbudowanej konfiguracji (dvd, cd-rw, tuner tv, drukarka, webcam, modem itd.) nie bylo nawet problemu ze wspolpraca dwu tak roznych modulow pamieci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Za płytę nie dałbym nawet złamanego grosza, intel 820 + pamięci SDRAM to jeden wielki niewypał w starej i znanej firmie TCH Components kupiłem kiedyś Asusa P3C 2000 na intelu 820,- jedna wielka porażka, a płytka kosztowała prawie 1000 zł, zawoziłem ją do serwisu chyba z 5 razy, bo wiedziałem, że cuda które dzieją się z moim kompem są spowodowane tą właśnie płytą, a ściśle mówiąc współpracą owego i820 z SDRAM-ami i tak długo się upierali, że płyta jest stabilna, aż któregoś wspaniałego dnia Asus wydał im oświadczenie w którym przyznał, że wszystkie płyty na i820 + SDRAM to pomyłka i wtedy bez szemrania musieli mi oddać kaskę, /pomijam już beznadziejną wydajność tegoż Chipa o wiele gorszą niż o wiele starszego BX-a/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Za płytę nie dałbym nawet złamanego grosza, intel 820 + pamięci SDRAM to jeden wielki niewypał w starej i znanej firmie TCH Components kupiłem kiedyś Asusa P3C 2000 na intelu 820,- jedna wielka porażka, a płytka kosztowała prawie 1000 zł, zawoziłem ją do serwisu chyba z 5 razy, bo wiedziałem, że cuda które dzieją się z moim kompem są spowodowane tą właśnie płytą, a ściśle mówiąc współpracą owego i820 z SDRAM-ami i tak długo się upierali, że płyta jest stabilna, aż któregoś wspaniałego dnia Asus wydał im oświadczenie w którym przyznał, że wszystkie płyty na i820 + SDRAM to pomyłka i wtedy bez szemrania musieli mi oddać kaskę, /pomijam już beznadziejną wydajność tegoż Chipa o wiele gorszą niż o wiele starszego BX-a/ moze ktos da chociarz zlamanego grosza ? :-) :-) :-) :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 mhm zastanawiam sie slot 1 mhm mieszkam w Gdansku to jeszcze przeylka mhm 150 zybla moge dac za proca ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 mhm zastanawiam sie slot 1 mhm mieszkam w Gdansku to jeszcze przeylka mhm 150 zybla moge dac za proca ;] ok, zapytam wlascieciela (jak juz wspominalem bede u niego dzis lub jutro ... ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 spoxik mi sie tam nie spieszy poza tym zaraz ide nad jeziorko, wiec wroce gdzies pod wieczor ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 za płyte złotówka za proca 2 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 to ja dam 10 zeta za wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...