lopik_ Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Jakie znacie programy do tworzenia pasków na pulpicie Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 O jakie paski ci chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 ja tez nie wiem ale moze objectdock ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 sory chodziło mi o pasek skrutów :oops: :oops: :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Ja dalej nie kumam o co chodzi albo jest zbyt oczywiste abym skumal... :| ale moze to: na pasku prawym/paski narzedzi/nowy pasek narzedzi ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 No mi też jedyne co przychodzi do głowy to paski narzędzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 sory chodziło mi o pasek skrutów :oops: :oops: :oops:mozna go wyodrebnic z dolnej belki - jak tworzyc pasek na dolnej belce chyba wiesz :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...