Grinch Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Witam. Przed wakacjami jak wiekszosc pamieta ceny pamieci ram np.: 333Mhz 256MB Kingston dochodzily do 150zł. Niestety teraz kosztuja one okolo 200zł. Niestety rynek pamieci jest chyba najgorszy jesli chodzi o spadek, ciekawi mnei kiedy jeszcze moga staniec, niedlugo swieta wiec... Juz sam niewiem czy inwestowac teraz czy poczekac jakis czas, w sumie 50zl piechota nei chodzi... :roll: Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son-Goku Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Ja rok temu kupięłm przed swiętami 256 SDR, ale nie stety się pośpieszyłem ceny raczej spadną. Jeszcze spytam się brata bo on praacował w sklepie komputerowym :), sie zobaczy!! Ale raczej spadną, ale raczej symbolicznie a nie 50 zika!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycho Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Mam nadzieje, ze pamieci stanieja w pierwszym kwartale przyszlego roku. Choc w obecnej sytuacji trudno to przewidziec (vide: rosnacy kurs Euro) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 tego to nawet najstarsi gorole nie wiedzą , a nie daj BÓG jeszcze jakieś trzęsienie ziemi na taiwanie...(odpukać w niemalowane) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 i tak sa niskie bo w zeszlym roku kupowalem swojego kingstona to placilem 300 lub 330zl a teraz kosztuje troche ponad 200zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son-Goku Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Mam nadzieje, ze pamieci stanieja w pierwszym kwartale przyszlego roku. Choc w obecnej sytuacji trudno to przewidziec (vide: rosnacy kurs Euro) No raczej na pewno spadną!!!! Porównanie ze spadkiem cen pamięi z listopada 2002 (256SDR ok. 230zł) @ marzec 2003 256 DDR ok 245zł (noname) to: pewnie (marzec 2004) Kingston 512 DDR będzie kosztować ok 260 zł Ale to tylko domysły, ale nie zdziwiłbym sie. Jeśłi tak będzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krostry Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Za przeproszeniem to wszyscy piep... 1. Podstawowym miernikiem jest popyt im wiekszy tym ceny wyższe a wraz ze zbliżającymi się świętami i okresem zmasowanego kupna sprzetu komputerowego.. ceny wzrosną.. tak bylo zawsze od października w góre 2. Drugim ważnym miernikiem mającym ogromny wpływ na zmiany cen sprrzetu jest odnisienie kursu EURO do złotowki.... ROŚNIE! A więc biorac pod uwagę te 2 czynniki.. kupujcie bo tanio.. reszta bedzie za 2 miechy płakała że choć dziś drogie.. to nie kupili Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaYReL Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Jak w marcu kupowałem swoje no-name`y to dałem 235 zł, a teraz w tym samym sklepie są po 360zł LOL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son-Goku Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Za przeproszeniem to wszyscy piep... 1. Podstawowym miernikiem jest popyt im wiekszy tym ceny wyższe a wraz ze zbliżającymi się świętami i okresem zmasowanego kupna sprzetu komputerowego.. ceny wzrosną.. tak bylo zawsze od października w góre 2. Drugim ważnym miernikiem mającym ogromny wpływ na zmiany cen sprrzetu jest odnisienie kursu EURO do złotowki.... ROŚNIE! A więc biorac pod uwagę te 2 czynniki.. kupujcie bo tanio.. reszta bedzie za 2 miechy płakała że choć dziś drogie.. to nie kupili Mój post dotyczył cen na marzec 2004, a nie "choinka 2003"!!!!! Przed i podczs "pory śniegowej" na 99% nie będzie spadku cen (może o 5 zł), może jakiś cud się zdarzy (oj PRZYDAŁBY SIE :D) Jak w marcu kupowałem swoje no-name`y to dałem 235 zł, a teraz w tym samym sklepie są po 360zł LOL Napisz o co Ci chodzi ???? SDR DDR czy co?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaYReL Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Za przeproszeniem to wszyscy piep... 1. Podstawowym miernikiem jest popyt im wiekszy tym ceny wyższe a wraz ze zbliżającymi się świętami i okresem zmasowanego kupna sprzetu komputerowego.. ceny wzrosną.. tak bylo zawsze od października w góre 2. Drugim ważnym miernikiem mającym ogromny wpływ na zmiany cen sprrzetu jest odnisienie kursu EURO do złotowki.... ROŚNIE! A więc biorac pod uwagę te 2 czynniki.. kupujcie bo tanio.. reszta bedzie za 2 miechy płakała że choć dziś drogie.. to nie kupili Mój post dotyczył cen na marzec 2004, a nie "choinka 2003"!!!!! Przed i podczs "pory śniegowej" na 99% nie będzie spadku cen (może o 5 zł), może jakiś cud się zdarzy (oj PRZYDAŁBY SIE :D) Jak w marcu kupowałem swoje no-name`y to dałem 235 zł, a teraz w tym samym sklepie są po 360zł LOL Napisz o co Ci chodzi ???? SDR DDR czy co?? Jest napisane w podpisie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 jak pc3200 beda po =<300pln za 512mb to kupuje ,bo mi plyta odzwyczai sie od dzialania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...