Skocz do zawartości
odet

Rozłączanie neotrady

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich serdecznie,

mam taki problem: od Soboty mam neo+ z tej promocji za 1 zeta. Mam tak zrobione, ze zainstalowalem tylko stery od modemu (Thomson speedtouch USB) i stworzylem polaczenie w opcjach IE. Wszystko niby jest OK, tylko mnie rozlacza!!! Kiedy zostawie kompa na dluzsza chwile, i przychodze, patrze, a tu nie ma polaczenia, komputerki w tray'u znikają... ( w tle dziala np. emule) Co moze byc tego przyczyna? Jak siedze w necie, cos robie, to jest OK, natomiast jak go zostawie na jakis czas z wlaczonym polaczeniem, to rozlacza. Wszystkie opcje w zasilaniu mam dobrze, tj nigdy nic nie wylacza, mam Windows XP Home na laptopie (config poniżej). Bardzo prosze o pomoc :cry: Gdzies wyczytalem, zeby usunac Wandaloo, ale nie wiem jak, gdzie, i czy to jest bezpieczne... Moze jakis programik do podtrzymywania polaczenia??

Z gory dziekuje za odpowiedz,

Pozdrawiam!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

masz przez USB :?: mój komputer >właściwosci > sprzęt >menadżer urządzeń > kontroler uniwersalnej magistrali szeregowej >główny koncentrator USB >zarządzanie energią >>>>odznacz oszczędzanie energii.Opis na winXP.Tak samo zrobić z pozostałymi.Myślę że pomozę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi