odet Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Witam wszystkich serdecznie, mam taki problem: od Soboty mam neo+ z tej promocji za 1 zeta. Mam tak zrobione, ze zainstalowalem tylko stery od modemu (Thomson speedtouch USB) i stworzylem polaczenie w opcjach IE. Wszystko niby jest OK, tylko mnie rozlacza!!! Kiedy zostawie kompa na dluzsza chwile, i przychodze, patrze, a tu nie ma polaczenia, komputerki w tray'u znikają... ( w tle dziala np. emule) Co moze byc tego przyczyna? Jak siedze w necie, cos robie, to jest OK, natomiast jak go zostawie na jakis czas z wlaczonym polaczeniem, to rozlacza. Wszystkie opcje w zasilaniu mam dobrze, tj nigdy nic nie wylacza, mam Windows XP Home na laptopie (config poniżej). Bardzo prosze o pomoc :cry: Gdzies wyczytalem, zeby usunac Wandaloo, ale nie wiem jak, gdzie, i czy to jest bezpieczne... Moze jakis programik do podtrzymywania polaczenia?? Z gory dziekuje za odpowiedz, Pozdrawiam!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_micha_ Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 wylacz rozlaczanie przy bezczynnosci w opcjach polaczenia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odet Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Tez mam to zrobione: Czas bezczynnosci przed rozlaczeniem: nigdy. :cry: :cry: :cry: Blagam!! Pomozcie mi! :cry: :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_micha_ Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 To pewnie trzebaby bylo zmienic to samo w ustawieniach modemu.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 masz przez USB :?: mój komputer >właściwosci > sprzęt >menadżer urządzeń > kontroler uniwersalnej magistrali szeregowej >główny koncentrator USB >zarządzanie energią >>>>odznacz oszczędzanie energii.Opis na winXP.Tak samo zrobić z pozostałymi.Myślę że pomozę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odet Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Niestety to tez juz mialem wczesniej odznaczone... Czy nikt nie ma dla mnie ratunku???? A moze jakis programik, wiem, ze np. Internet Turbo ma opcje podtrzymywania polaczenia.... Czy ktos korzysta z tego typu urzadzen?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...