Fulko Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 witam mam małe pytanko moja dziewczyna chce złożyć sobie kompa założenia są takie: mały i niedrogi :lol: mam więc pytanie do posiadaczy płyt mini ATX co mi polecicie pod atchlona (znaczy ten nowy dureń będzie :lol: ) no i cena też się liczy bo fundusze niewielkie komp w założeniu do oglądania filmów, mp3 i jakieś damskie gierki (więc grafa radek :D ) zaznaczam że użyłem "szukaj" i poza biciem piany nic :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 jakis chainech na nf2 byl w wersji mATX za 380pln Shuttle na KM266 za 250pln (mialem do czynienia ,dosc przyjemna plyta,nawet procka da sie podkrecic przez fsb) Gigabyte na KM400 za 350pln Asus na KM400 za 300pln dwie ostatnie wyposazone tak samo ,mysle ze najrozsadniejsza cene ma ASUS (chyba ze zabraklo by ci te 50pln to Shuttle tez sie nada) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 :idea: ja bym zerknal tez na ASRock K7VM4 (VIA KM400) za okolo 250zl - posiada Hybrid Booster takie cos do O/C - zmiana FSB, Vcore (niestety z tego co sie orientuje tylko +5%) i zmiana mnoznika (zworki ale zawsze) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Ja kupiłem na allegro za 340 czy 350 Chaintecha. Ogólnie płyta nawet nawet (nForce2), ale spieprzyli sprawę w dwóch kwestiach - brak regulacji mnożnika i vcore 8O pozostaje jedynie drut-mod Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Do "komp w założeniu do oglądania filmów, mp3 i jakieś damskie gierki" plyta chaintecha na nforce2 to raczej zbytni luksus. Poza tym overclocking w obudowie mini-atx raczej niejest zalecany. Radze rozejrzec sie za tym Asrockiem na km400 - bardzo przyzwoity. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 no podkręcanie raczej odpada :lol: chyba że simsów wydają w grafice jak dooma (qrde co te kobity w tym widzą :? ) ten asrock wydaje mi się spoko i cena gut zaraz oblokam allegro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 hehe ja mam w domciu super obudowe mini atx ale bez zasilacza i nie mam co do nij wsadzic a naprawde jest ladna :P oryginalnie siedzial w niej gigabyte na kt133a + xp 1,6 +256 ram +zintegrowany savage4 (byl agp) +nagrywarka + zintegrowany creative 4 kanaly + modem :P niestety jacys inteligenci rozwalili plyte sciagajac radiator (srubokretem) potem odpalili uszkodzona i spalili zasilacz i przykopcili ram (nie chcial juz dzialac jako pc133 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...