rout Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 pewnie jonathan kupil ja od jakiegos lamusa , ktory nie umial jej zainstalowac albo mial za slaba zasilke i sie wystraszyl ze karta do [gluteus maximus]. am i right? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 heheeh z tym Tirem to dobre :lol: Ale tak serio to bym se też taką kupił moge dać nawet 400 zł :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Ja dam 600 zeta i autograf oraz 8 rolek papieru toaletowego w wersji Bulk. A i gratis 15 letnio krzeslo - stan prawie idealny :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 hehehe... ja dam 800 zl , siostre dorzucam gratis [nie najgorsza :twisted] .. ktos chetny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C3buś Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 No no karta ładna... Ciekawe ile nabywców znajdzie? 9800 pro stanieje, a ja nie kupię XT tylko dla wydajniejszego DX9 :P No no niezła cena jak na takiego Radka... Ale TIR wymiata :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...