lubmich Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Uruchomiona kazaa (kpp 2.4.3 na win 2k, to samo było z kpp2.4.1 oraz 2.4.2) zajmuje średnio ok 90% użycia procka - nie wydaje mi się to normalne.. Jak to się przedstawia u Was? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 U mnie jest w normie , mam wersje 2.5 i wykorzystanie w granicach 25-35 % Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -=uri=- Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 U mnie KaZaA 2.4.1 + eMule03a 2-7%.Bartonik deko podkrecony na 2.09ghz mnozniczkiem tylko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 To teraz pytanie czemu tak się dzieje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Mialem tak samo, kaza zamulala system i zmnienilem na kazaa lite co tez polecam =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 ale wlasnie ja jade na lite... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -=uri=- Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Tez kiedys tak mialem ze podczas dzialania kazy ciezko bylo pracowac na kompie a o graniu moglem zapomniec i nie dawaly tu nic zmiany na kolejne wersje programu.Przeinstalowanie systemu pomoglo ale czasu kiedy kaza chodzila jak nic nie robilem na kompie dlugo nie zapmne.A co tobie poradzic moze warto sie zastanowic kiedys nad reinstalka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Reinstalka systemu to jest ostatnia żecz jaką zrobię... strasznie mnie denerwuje takie rozwiązanie problemu - bo to nie rozwiązanie a jego ominięcie. Właśnie kończy mi się sesja więc będę miał trochę czasu przyglądnąć się temu nadnaturalnemu zjawisku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 I rozwiązałem częściowo kłopot - taki load robiła mi kazaa jeżeli włączyłem zakładkę trafic (tzn. ona domyślnie mi się pojawiła więc nie domyśliłem się że to jest problem). Jeżeli po uruchomieniu kazy nie przełączę się na nią to mam spokój load w granichach 0-1% ale wystarczy looknąć raz na trafic i już lipa porzera wszystko co się da.. Problem u mnie dotyczył wersji 2.4.x k++ Trzeba by to zgłosić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 juz byl ten temat walkowany..... nic nie zrobisz... kaza byl, jest i bedzie shitem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Wcześniejszego tematu nie znalazłem - a co do shitu to faktycznie masz chyba rację... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...